The Wonder: Το κορίτσι που δεν έτρωγε για μήνες έρχεται στο Netflix με την Florence Pugh (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πρεμιέρα τον Νοέμβριο
17 Σεπτεμβρίου 2022 15:09
The Wonder: Το κορίτσι που δεν έτρωγε για μήνες έρχεται στο Netflix με την Florence Pugh (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Netflix πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Florence Pugh του Midsommar. Ο λόγος γίνεται για το The Wonder, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Sebastián Lelio και πρόκειται να παίξει στην υπηρεσία τον Νοέμβριο.

Η ταινία είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ εμπνευσμένο και βασισμένο στο αναγνωρισμένο μυθιστόρημα της Emma Donoghue (συγγραφέας του Room). Η περιγραφή του έχεις ως εξής:

The Irish Midlands, 1862. Ένα κορίτσι σταματά να τρώει, αλλά παραμένει ζωντανό και καλά στην υγεία του. Η Αγγλίδα νοσοκόμα Lib Wright μεταφέρεται σε ένα μικρό χωριό για να παρατηρήσει την εντεκάχρονη Anna O'Donnell. Τουρίστες και ντόπιοι μαζεύονται για να παρακολουθήσουν το κορίτσι που λέγεται ότι επιβίωσε χωρίς φαγητό για μήνες.

Δείτε τις πρώτες εικόνες παρακάτω:

Στο cast βρίσκονται επίσης και οι Tom Burke, Niamh Algar, Elaine Cassidy, Kíla Lord Cassidy, Toby Jones, Ciarán Hinds, Dermot Crowley, Brían F. O’Byrne και David Wilmot. Το σενάριο της ταινίας έχουν γράφει οι Emma Donoghue, Sebastián Lelio και Alice Birch.

Το The Wonder θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Νοεμβρίου.