Θα πρέπει να κάνετε περισσότερη υπομονή για να δείτε το Garfield με τον Chris Pratt

Άλλαξε η ημερομηνία της πρεμιέρας
17 Σεπτεμβρίου 2022 14:21
Θα πρέπει να κάνετε περισσότερη υπομονή για να δείτε το Garfield με τον Chris Pratt

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Sony Pictures σε συνεργασία με την Alcon Entertainment ετοιμάζουν μία ολοκαίνουργια animated ταινία του Garfield. Ο λαίμαργος γάτος θα επιστρέψει στους κινηματογράφους με τη φωνή του Chris Pratt και μόλις μάθαμε ότι η Sony άλλαξε την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Αρχικά, το φιλμ ήταν να φτάσει στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο του 2024, αλλά φαίνεται πως τα σχέδια της Sony Pictures άλλαξαν. Και γι’ αυτό το λόγο, η εταιρία επιβεβαίωσε ότι η νέα ημερομηνία έχει οριστεί για τις 24 Μαΐου 2024. Φαίνεται πως η παραγωγή χρειάζεται περισσότερο χρόνο, οπότε θα πρέπει να περιμένετε λίγο παραπάνω.

Στην παραγωγή επίσης βρίσκονται αξιόλογα ονόματα όπως ο υποψήφιος για Όσκαρ, David Reynolds του "Finding Nemo" στο σενάριο και ο Mark Dindal (Chicken Little) στη σκηνοθεσία. Το δίδυμο αυτό παλαιότερα μας χάρισε το The Emperor's New Groove της Disney.

Για την ιστορία, ο Garfield έχει εμφανιστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη με το υβρίδιο live-action/κινουμένων σχεδίων φιλμ "Garfield" το 2004 και το sequel του, "Garfield: A Tail of Two Kitties" στις οποίες ο Bill Murray δάνειζε τη φωνή του στον πρωταγωνιστή.

Το Garfield θα κάνει ντεμπούτο στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου 2024. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.