Η ταινία για τη ζωή της Whitney Houston έχει trailer και εκθαμβωτική λάμψη

Η Naomi Ackie μεταμορφώνεται στην απόλυτη σταρ
15 Σεπτεμβρίου 2022 18:39
Η ταινία για τη ζωή της Whitney Houston έχει trailer και εκθαμβωτική λάμψη

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για τη βιογραφική ταινία της Γουίτνεϊ Χιούστον με τίτλο "I Wanna Dance with Somebody" που προέρχεται από την ομώνυμη επιτυχία της. 

Στο ρόλο της θρυλικής ερμηνεύτριας βλέπουμε τη Naomi Ackie (The End of the F****ing World, Star Wars Episode IX), η οποία ανέλαβε να μεταμορφωθεί στην Houston. Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι: Ashton Sanders ως Bobby Brown,StanleyTucci ως Clive Davis, Clarke Peters ως John Houston και Tamara Tunie ως Cissy Houston. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το σενάριο της ταινίας γράφει ο Anthony McCarten του "Bohemian Rhapsody" σε σκηνοθεσία της Kasi Lemmons. 

Δείτε το trailer του I Wanna Dance with Somebody

 

Η σύνοψη της ταινίας: 

Το I Wanna Dance with Somebody είναι ένας δυνατός και θριαμβευτικός εορτασμός της ασύγκριτης Whitney Houston. Σε σκηνοθεσία της Kasi Lemmons, σενάριο του υποψήφιου για Όσκαρ Anthony McCarten, παραγωγή του θρυλικού διευθυντή μουσικής Clive Davis και με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με BAFTA, Naomi Ackie, η ταινία είναι ένα αμείλικτο πορτρέτο της πολύπλοκης και πολυσχιδούς γυναίκας πίσω από το The Voice. Από το κορίτσι της χορωδίας του Νιου Τζέρσεϊ σε μία από τις πιο επιτυχημένες και πολυβραβευμένες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, το κοινό μεταφέρεται σε ένα εμπνευσμένο, οδυνηρό -και τόσο συναισθηματικό- ταξίδι στην πρωτοποριακή ζωή και καριέρα της Χιούστον, με εντυπωσιακές ερμηνείες και ένα soundtrack με τις πιο αγαπημένες επιτυχίες του ειδώλου, όπως δεν τις έχετε ξανακούσει. Δεν θέλετε να χορέψετε;

Πέραν της λαμπρής καριέρας της, όντας η πιο βραβευμένη τραγουδίστρια της εποχής με πωλήσεις-ρεκόρ, είχε παίξει και στο σινεμά. Η Whitney Houston συμπρωταγωνίστησε με τον Kevin Costner στην εμβληματική ρομαντική δραματική ταινία "Ο Σωματοφύλακας" (The Bodyguard) το 1992, πραγματοποιώντας έτσι το υποκριτικό ντεμπούτο της. Αργότερα στην καριέρα της η Χιούστον πάλευε με τον εθισμό σε ναρκωτικές ουσίες και τελικά κατέληξε το 2012 σε ηλικία 48 ετών από πνιγμό. 

Το I Wanna Dance with Somebody θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.