Ο Harrison Ford βούρκωσε στην παρουσίαση του Indiana Jones 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αυτή είναι η τελευταία φορά" είπε συγκινημένος στη σκηνή του D23 Expo
12 Σεπτεμβρίου 2022 22:14
Ο Harrison Ford βούρκωσε στην παρουσίαση του Indiana Jones 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσία του θρυλικού Χάρισον Φορντ στο ειδικό πάνελ της Lucasfilm στην D23 Expo για την παρουσίαση του Indiana Jones 5, ήταν μια αποθέωση για τον ηθοποιό. Ύστερα από ένα παρατεταμένο standing ovation που του χάρισε ένα κοινό 7.000 και πλέον θεατών, ο Harrison Ford συγκινήθηκε τόσο από την ανταπόκριση του κοινού, όσο και από το γεγονός πως θα υποδυθεί για τελευταία φορά τον "Indy". 

Πάνω που ευχαριστούσε το κοινό και πήγε να αναφερθεί στο πόσο περήφανος είναι για αυτό το "Φανταστικό" φιλμ, όπως αποκάλεσε το Indiana Jones 5, ο κόμπος στον λαιμό του ήταν εμφανής: 

"Είμαι περήφανος που σας λέω ότι αυτή η ταινία θα είναι φανταστική. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους" -δείχνοντας την Phoebe Waller-Bridge, σεναριογράφο και συμπρωταγωνίστριά του. 

Δείτε τη στιγμή που βούρκωσε ο Harrison Ford: 

Ο 80χρονος πλέον ηθοποιός είπε ότι αυτή η σειρά έχει αγαπηθεί και είναι γνωστή για τα στοιχεία φαντασίας και μυστηρίου που διαθέτει και πρόσθεσε: Έχουμε μία πραγματικά υπέροχη ιστορία σε αυτή την ταινία και γενικά είναι μία ταινία που θα σας πάρει μυαλά!"

Συνέχισε λίγο μετά αστειευόμενος πως όντως είναι η τελευταία φορά που τον υποδύεται: Αυτό ήταν! Τελευταία φορά! Δε θα ξανακυλήσω για χάρη σας ξανά! 

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford θα δούμε στο cast και τους Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Ο ηθοποιός είπε επίσης τα καλύτερα και για την Waller-Bridge και εκείνη ανταπέδωσε λέγοντας «πέρασα απίστευτα όταν έκανα αυτή την ταινία».

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan), αντικαθιστώντας τον Στίβεν Σπίλμπεργκ που για πρώτη φορά θα εκτελεί μόνο χρέη παραγωγού στο franchise. 

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το πρώτο φιλμ του franchise, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μιας και τελευταία φορά το είδαμε στους κινηματογράφους το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Το Indiana Jones 5 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.