Το trailer του Glass Onion: Knives Out 2 είναι εδώ και μυρίζει Ελλάδα

Ο Benoit Blanc καλείται να λύσει ένα νέο μυστήριο με άρωμα Ελλάδας
08 Σεπτεμβρίου 2022 16:22
Το trailer του Glass Onion: Knives Out 2 είναι εδώ και μυρίζει Ελλάδα

Επιτέλους, το Netflix αποκαλύπτει το Knives Out 2 με ένα πρώτο trailer που μυρίζει μπαρούτι, προδοσία και φυσικά έντονο άρωμα Ελλάδας

Και αυτό διότι ο Benoit Blanc του Daniel Craig ταξιδεύει στην χώρα μας για να εξιχνιάσει μια νέα δολοφονία στο sequel με τίτλο "Glass Onion: A Knives Out Mystery", που υπογράφει για ακόμη μια φορά ο Rian Johnson σε σκηνοθεσία και σενάριο (έλαβε υποψηφιότητα Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου στην πρώτη ταινία). 

Το μυστήριο εκτυλίσσεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ένα ιδιωτικό νησί του τεχνολογικού μεγιστάνα Miles Bron που παίζει ο Edward Norton, εκεί όπου είναι και ο τόπος του εγκλήματος.

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Θα συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith αλλά σε άγνωστους μέχρι στιγμή ρόλους

Δείτε το trailer του Glass Onion: A Knives Out Mystery: 

Η αφίσα του Glass Onion: 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα των δύο επερχόμενων ταινιών του Knives Out franchise (Το Glass Onion και το Knives Out 3) σε ένα mega-deal ύψους $450 εκατομμυρίων. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα συγκεκριμένα στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι. Δόθηκε επίσης και μια σύντομη σύνοψη του Glass Onion: 

Στη συνέχεια της ταινίας "Στα Μαχαίρια" (2018) του Ράιαν Τζόνσον, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery (Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2) θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2022 μόνο στο Netflix.