The Good Nurse: Jessica Chastain και Eddie Redmayne παίζουν στο νέο θρίλερ του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer της θρίλερ ταινίας που βασίζεται σε πραγματική ιστορία
08 Σεπτεμβρίου 2022 00:03
The Good Nurse: Jessica Chastain και Eddie Redmayne παίζουν στο νέο θρίλερ του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix αποκάλυψε το "The Good Nurse" μέσα από ένα πρώτο trailer, στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί, οι Eddie Redmayne και Jessica Chastain.

Πρόκειται για ένα φεστιβαλικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο Tobias Lindholm, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει στα "Mindhunter", "A War" και "The Investigation", ενώ το σενάριο αναλαμβάνει η Krysty Wilson-Cairns γνωστή από το οσκαρικό "1917" του Sam Mendes και το "The Last Night in Soho" του Edgar Wright. 

Σε αυτό το καθηλωτικό θρίλερ που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, μια νοσοκόμα (Chastain) υποπτεύεται ότι ο συνάδελφός της (Redmayne) ευθύνεται για μια σειρά από μυστηριώδεις θανάτους ασθενών και ρισκάρει τη ζωή της για να αποκαλύψει την αλήθεια.

Δείτε το trailer του The Good Nurse: 

Παίζουν επίσης οι: Nnamdi Asomugha, Kim Dickens, Malik Yoba, Alix West Lefler, και Noah Emmerich

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: 

Μια πολυάσχολη νοσηλεύτρια σε μια ΜΕΘ στηρίζεται στον νέο της συνάδελφο στη δουλειά και στο σπίτι, μέχρι που ο απροσδόκητος θάνατος μιας ασθενούς τον καθιστά ύποπτο. 

Το The Good Nurse (Η Καλή Νοσοκόμα) θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix στις 26 Οκτωβρίου, ενώ στις 19 Οκτωβρίου θα βγει σε επιλεγμένες αίθουσες. Την παγκόσμια πρεμιέρα του ωστόσο θα κάνει στο Toronto International Film Festival 2022.