Νέα κομμένη σκηνή του Thor: Love & Thunder με τον Δία του Russell Crowe (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αναπάντεχη επίσκεψη του Δία στον Thor και τη Jane Foster
05 Σεπτεμβρίου 2022 22:25
Νέα κομμένη σκηνή του Thor: Love & Thunder με τον Δία του Russell Crowe (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα κομμένη σκηνή από το Thor: Love & Thunder δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από το People, που είναι σίγουρα μια από τις πολλές που κόπηκαν στο μοντάζ από τον σκηνοθέτη της ταινίας, Taika Waititi. 

Η εν λόγω σκηνή θα βρίσκεται στην Blu-Ray, VOD και DVD κυκλοφορία του "Love & Thunder" και αποκαλύπτει πως θα μπορούσε η σχέση μεταξύ Thor και Zeus να εξελιχθεί διαφορετικά. Συγκεκριμένα, ο απολαυστικός Russell Crowe ως Δίας επισκέπτεται ξαφνικά την Jane Foster (Natalie Portman) στο νοσοκομείο, καθώς στο πλευρό της βρίσκεται ο Thor του Chris Hemsworth. 

Δείτε τη νέα κομμένη σκηνή το Thor: Love and Thunder πατώντας εδώ. 

Να θυμίσουμε ότι η 4η solo ταινία του Thor θα γίνει διαθέσιμη στις 8 Σεπτεμβρίου στο ελληνικό Disney+ ανήμερα της Disney Plus Day. 

Η παγκόσμια συγκομιδή του Thor: Love and Thunder στο box office ανέρχεται πλέον λίγο πάνω από τα $737 εκατομμύρια δολάρια, καθώς γίνονται κυριολεκτικά μερικές τελευταίες προβολές ανά τον κόσμο. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Την άποψή μας για το Thor: Love and Thunder, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ