Το Top Gun: Maverick συνεχίζει ακάθεκτο διαλύοντας το ρεκόρ του Black Panther!

Το sequel με τον Tom Cruise συνεχίζει να διαγράφει μια ασύλληπτη πορεία στο box office
05 Σεπτεμβρίου 2022 21:35
Το Top Gun: Maverick συνεχίζει ακάθεκτο διαλύοντας το ρεκόρ του Black Panther!

Κι όμως το Top Gun: Maverick συνεχίζει να βγάζει λεφτά στις αίθουσες των ΗΠΑ καθώς βρίσκεται εκεί για 15η εβδομάδα προβολών

Το sequel με τον Tom Cruise που λατρεύτηκε από κοινό και κριτικούς συνέχισε την ακάθεκτή του πορεία στο αμερικάνικο box office και ξεπέρασε την μεγάλη εμπορική επιτυχία της Marvel Studios που ακούει στο όνομα Black Panther. Προ ολίγων εβδομάδων είχε σπάσει το ρεκόρ του "Avengers: Infinity War". 

Πρόσθεσε συγκεκριμένα ακόμη $7.9 εκατ. στο box office κατά τη διάρκεια του Labor Weekend στην 1η θέση των εισπράξεων και έτσι ξεπέρασε τα $701 εκατ. εισπράξεις στις ΗΠΑ. Έτσι έσπασε το ρεκόρ του Black Panther και είναι πλέον η 5η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στο αμερικάνικο box office. Συνολικά οι εισπράξεις του παγκοσμίως πλέον ξεπερνούν τα $1.335 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Η εταιρία παραγωγής του, Paramount Pictures, τονίζει ότι το "Maverick" είναι η μοναδική ταινία στην ιστορία που κατάφερε να βρίσκεται στο Νο.1 του εγχώριου box office τόσο στα Σαββατοκύριακα των Memorial Day όσο και στου Labor Day. 

Πάνω από το Top Gun: Maverick πλέον στο αμερικάνικο box office βρίσκονται τα:“Avatar” ($760 εκάτ.), “Spider-Man: No Way Home” ($804 εκάτ.), “Avengers: Endgame” ($853 εκάτ.) και “Star Wars: The Force Awakens” ($936 εκάτ.). 

Με την τεράστια επιτυχία του, σαφώς και έχει συζητηθεί το Top Gun 3, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο συμπρωταγωνιστή τους Cruise, Miles Teller. 

Μαζί με τον Cruise παίζουν οι: Miles TellerJennifer ConnellyJon HammGlen PowellLewis PullmanCharles ParnellBashir SalahuddinMonica BarbaroJay EllisDanny RamirezGreg Tarzan Davis με τους Ed Harris και Val Kilmer.

Την άποψή μας για το Top Gun: Maverick, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα βρείτε  πατώντας εδώ