Έρχεται το Top Gun 3; Ο Tom Cruise και ο Miles Teller το έχουν κουβεντιάσει

Ο συμπρωταγωνιστής του Tom Cruise αποκαλύπτει ότι κάτι ψήνεται
12 Ιουλίου 2022 00:09
Έρχεται το Top Gun 3; Ο Tom Cruise και ο Miles Teller το έχουν κουβεντιάσει

Το Top Gun: Maverick εξελίχθηκε σε φαινόμενο στις αίθουσες καθώς διέλυσε τα ταμεία με εισπράξεις που ξεπέρασαν το $1 δισεκατομμύριο στο παγκόσμιο box office, σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας για τον ασταμάτητο Tom Cruise. 

Θα υπάρξει όμως συνέχεια; Ο συμπρωταγωνιστής και ουσιαστικά δεύτερος αστέρας του Top Gun 2, ο Miles Teller αποκαλύπτει ότι έχουν ήδη μιλήσει με τον Tom Cruise για να γίνει το Top Gun 3

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, έκανε tease για το ότι ψήνεται το Top Gun 3 λέγοντας: 

Έχουμε κουβεντιάσει με τον Tom για αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα ήταν τέλειο αλλά όλα εξαρτώνται από τον TC. Όλα εξαρτώνται από τον Tom. 

Και πώς να μην υπάρξει συνέχεια άλλωστε όταν σημείωσε τέτοια τεράστια εμπορική επιτυχία, σπάζοντας το μονοπώλιο της Marvel Studios στο box office, ενώ οι κριτικοί και το κοινό το λάτρεψαν ολοκληρωτικά. Για την ιστορία, ο Teller υποδύεται τον Lt. Bradshaw aka "Rooster", γιο του καλύτερου φίλου του "Maverick" του "Goose" από την πρώτη ταινία Top Gun. 

H σύνοψη του Top Gun: Maverick:

Μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους κορυφαίους αεροπόρους του Πολεμικού Ναυτικού, ο Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί που ανήκει, πιέζοντας τα όριά του ως θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγοντας την προαγωγή, κάτι που θα τον γείωνε. Όταν βρίσκει τον εαυτό του να εκπαιδεύει ένα απόσπασμα αποφοίτων Top Gun για μια εξειδικευμένη αποστολή που δεν έχει δει ποτέ κανένας ζωντανός πιλότος, ο Maverick συναντά τον υπολοχαγό Bradley Bradshaw (Miles Teller), με το διακριτικό κλήσης: «Rooster», που είναι ο γιος του αείμνηστου φίλου του Maverick, αξιωματικός αναχαίτισης ραντάρ, υπολοχαγός Nick Bradshaw, γνωστός και ως «Goose». Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick παρασύρεται σε μια αντιπαράθεση με τους δικούς του βαθύτερους φόβους, με αποκορύφωμα μια αποστολή που απαιτεί την απόλυτη θυσία από εκείνους που θα επιλεγούν να το πετάξουν.

Μαζί με τον Cruise παίζουν οι: Miles TellerJennifer ConnellyJon HammGlen PowellLewis PullmanCharles ParnellBashir SalahuddinMonica BarbaroJay EllisDanny RamirezGreg Tarzan Davis με τους Ed Harris και Val Kilmer.

Την άποψή μας για το Top Gun: Maverick, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας θα βρείτε  πατώντας εδώ