Star Wars: Κι όμως η τριλογία του Rian Johnson δεν είναι τελειωμένη

Ο σκηνοθέτης του "Star Wars: The Last Jedi" έδωσε μια ενημέρωση για την κατάσταση του project
02 Σεπτεμβρίου 2022 15:51
Star Wars: Κι όμως η τριλογία του Rian Johnson δεν είναι τελειωμένη

Φαίνεται πως η εδώ και χρόνια υπό ανάπτυξη τριλογία Star Wars ταινιών δια χειρός Rian Johnson να μην είναι τελειωμένη, μιας και η τύχες της αγνοούνται ειδικά μετά την στροφή της Lucasfilm στην παραγωγή τηλεοπτικών σειρών για το Disney+. 

Πέντε χρόνια μετά το "Star Wars: The Last Jedi" ο σκηνοθέτης του έσπασε τη σιωπή του και μίλησε πιο ανοιχτά από ποτέ για το πόνημά του, όπως σας μεταφέραμε

Ανάμεσα στις δηλώσεις του στο ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού Empire, ο Johnson αναφέρθηκε στην τριλογία που ετοιμάζει λέγοντας πως οι συζητήσεις του με την Lucasfilm συνεχίζονται. Αυτά είναι όσα δήλωσε χαρακτηριστικά: 

"Έχω κρατήσει επαφές με την Kathleen και βρισκόμαστε συχνά μαζί και μιλάμε γι' αυτό. Σε αυτό το σημείο είναι απλώς θέμα χρονοδιαγράμματος και πότε μπορεί να συμβεί. Θα μου ράγιζε η καρδιά αν είχε τελειώσει, αν δεν μπορούσα να επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο κάποια στιγμή".

Αναλυτικότερα τα όσα είπε για τον διχασμό που έφερε το The Last Jedi θα τα βρείτε εδώ

Για την ιστορία το Star Wars: The Last Jedi απέφερε πάνω από $1.3 δισεκατομμύρια παγκοσμίως και ήταν η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία της χρονιάς που κυκλοφόρησε, τον Δεκέμβριο του 2017.