Fantastic Four: Ο Penn Badgley του "YOU" είναι ο επικρατέστερος Reed Richards

Ο "Joe Goldberg" μάλλον θα παίξει στην reboot ταινία του MCU
30 Αυγούστου 2022 18:34
Fantastic Four: Ο Penn Badgley του "YOU" είναι ο επικρατέστερος Reed Richards

Τα τελευταία δημοσιεύματα και φήμες που ακούγονται για την παραγωγή της reboot ταινίας των Fantastic Four λένε πως "κλείδωσε" ο σκηνοθέτης, που θα είναι εκτός απροόπτου ο Matt Shakman του "WandaVision. 

Τί γίνεται όμως με το casting των Τεσσάρων Φανταστικών στο MCU; Οι νεότερες πληροφορίες έρχονται από τον πρώην αρχισυντάκτη του Birth. Movies. Death, Devin Faraci, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Marvelvision podcast αποκάλυψε ότι η Marvel Studios έχει μιλήσει με τον Penn Badgley για τον ρόλο του Reed Richards/Mr. Fantastic στη νέα ταινία των Fantastic Four. 

Ο ίδιος υποστηρίζει πως η Marvel Studios προσεγγίσει με πολύ παραδοσιακό τρόπο τον Reed Richards του MCU και για αυτό θεωρεί ως επικρατέστερη επιλογή τον πρωταγωνιστή της σειράς "YOU" του Netflix, που οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ως τον σατανικό "Joe Goldberg". 

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως εντός του MCU, ο John Krasinski υποδύθηκε έναν variant του Mr. Fantastic (από την Earth-838) για τις ανάγκες του Doctor Strange in the Multiverse of Madness και δεν αναμένεται να επανεμφανιστεί. 

Θεωρείτε καλή επιλογή τον "Joe" του "You" για να υποδυθεί τον νέο Reed Richards του MCU; Πείτε μας στα σχόλια. 

Το Fantastic Four θα είναι άλλωστε η ταινία που θα ξεκινήσει το Phase 6 του MCU, με τα Avengers: The Kang Dynasty και Avengers: Secret Wars να αποτελούν το διμερές επικό φινάλε του The Multiverse Saga. 

Η ταινία των Fantastic Four αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.