Η Marvel Studios έχει προσλάβει επόπτη για να φυλάσσει το timeline του MCU

Ναι, υπάρχει ο "Kang" του MCU στην πραγματικότητα και αυτή είναι η δουλειά του
30 Αυγούστου 2022 12:36
Η Marvel Studios έχει προσλάβει επόπτη για να φυλάσσει το timeline του MCU

Είναι εντυπωσιακό πως μετά από 35 ταινίες και σειρές το timeline του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel παραμένει αρκετά συνεπές για τα δεδομένα αλλά και το τεράστιο μέγεθός του. Είναι αν μη τι άλλο ένα επίτευγμα πως έχει διατηρηθεί ένα τόσο μεγάλο κινηματογραφικό σύμπαν που μοιράζεται επί της ουσίας μια ενιαία ιστορία εδώ και 14 χρόνια. 

Θα αναρωτιέστε όμως πώς το καταφέρνει αυτό η Marvel Studios και ο Kevin Feige. Κι όμως όσο παράξενο κι αν ακούγεται υπάρχει ένας υπάλληλος που η μοναδική δουλειά του είναι να παρακολουθεί και να κρατάει το timeline όλων των γεγονότων του MCU

Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε η Jessica Gao, σεναριογράφος της σειράς She-Hulk: Attorney At Law, η οποία μιλώντας στο The Direct αποκάλυψε για το που βρίσκεται η σειρά στο ευρύτερο χρονολόγιο. Όπως είπε χαρακτηριστικά: 

Είναι σίγουρα μετά το Endgame. Υπάρχει ένα άτομο για τη Marvel που δουλειά του είναι να παρακολουθεί το timeline για τα πάντα. Πηγαίναμε σε αυτόν και τον ρωτούσαμε συνεχώς που βρίσκεται το κάθετί. 

Όλα όσα γνωρίζουμε για το Phase 5 του MCU μπορείτε να τα βρείτε πατώντας εδώ, ενώ για το Phase 6 που θα κλείσει με δύο Avengers ταινίες θα μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ