Η J.K. Rowling σπάει τη σιωπή της για την απουσία της από το reunion του Harry Potter

Η διάσημη συγγραφέας και δημιουργός των βιβλίων αποκαλύπτει ότι δεν την παραγκώνισαν
28 Αυγούστου 2022 08:25
Η J.K. Rowling σπάει τη σιωπή της για την απουσία της από το reunion του Harry Potter

Το reunion special του Harry Potter για την 20η επέτειο του franchise είχε σχεδόν τους πάντες, εκτός φυσικά της τριπλέτας των Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint. Και λέμε σχεδόν τους πάντες διότι έλειπε η ίδια η δημιουργός του franchise και συγγραφέας των βιβλίων, J.K. Rowling

Πολλοί υπέθεσαν ότι η Warner Bros. δεν την συμπεριέλαβε λόγω κάποιων αμφιλεγόμενων σχολίων που εξέφρασε λίγο καιρό πριν προβληθεί το ειδικό αφιέρωμα. Ωστόσο, η κατάσταση δεν ήταν ακριβώς έτσι και η Ρόουλινγκ έσπασε τη σιωπή της για το γεγονός ότι έλειπε από το Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

Η 57χρονη συγγραφέας μίλησε σε συνέντευξή της στο Virgin Radio UK πως η απουσία της από το reunion δεν ήταν επειδή την απέκλεισαν από τη Warner αλλά επειδή εκείνη επέλεξε να μην συμμετέχει. 

Με ρώτησαν εάν ήθελαν να είμαι και αποφάσισα να μην το κάνω. Σκέφτηκα ότι ήταν κάτι περισσότερο για τις ταινίες παρά το βιβλίο, και ολόσωστα, για αυτόν τον λόγο έγινε αυτό το επετειακό. Κανείς δε μου είπε μην το κάνεις. Μου ζήτησαν να το κάνω και πήρα την απόφαση να μην το κάνω. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον περασμένο Ιούλιο και ύστερα από μια περίοδο που οι σχέσεις μεταξύ Warner Bros. και Rowling είχαν παγώσει, η εταιρία παραγωγής εξέδωσε μήνυμα στήριξης προς την δημιουργό του Harry Potter franchise.