Knives Out 2: Ο Daniel Craig εναντίον όλων στην πρώτη εικόνα του "ελληνικού" sequel

Μάθαμε και ακριβώς πότε θα κάνει πρεμιέρα το Glass Onion: A Knives Out Mystery
22 Αυγούστου 2022 18:48
Knives Out 2: Ο Daniel Craig εναντίον όλων στην πρώτη εικόνα του "ελληνικού" sequel

Το Netflix κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία από το πολυαναμενόμενο Knives Out 2, το οποίο γυρίστηκε εξ'ολοκλήρου στην Ελλάδα και σαν να μην έφτανε αυτό ανακοίνωσε και την ημερομηνία πρεμιέρας του στην υπηρεσία. 

Το "Glass Onion: A Knives Out Mystery" όπως θα ονομάζεται επισήμως θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix παγκοσμίως στις 23 Δεκεμβρίου. Αναμένεται επίσης να προβληθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα και στις αίθουσες λίγο νωρίτερα, ούτως ώστε να εισαχθεί στην κούρσα των υποψηφιοτήτων των Oscars του 2023, αν και δε γνωρίζουμε ακόμη την ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας του. 

Στην πρώτη επίσημη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Daniel Craig ως Benoit Blanc βρίσκεται ενώπιον όλου του υπέρλαμπρου cast και θα τους αντιμετωπίσει με σκοπό να λύσει τη νέα υπόθεση που του ανατέθηκε. Απέναντί του βρίσκουμε λοιπόν τους: Edward Norton (American History X, Fight Club), Dave Bautista (Blade Runner 2049, Army of the Dead), Kate Hudson (Almost Famous, How to Lose A Guy in 10 Days), Kathryn Hahn (WandaVision της Marvel Studios), Jessica Henwick (Iron Fist, Game of Thrones), Janelle Monae (Antebellum), Leslie Odom Jr. (One Night in Miami), Madelyn Cline (Stranger Things 4). Θα συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith αλλά σε άγνωστους μέχρι στιγμή ρόλους.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες του Glass Onion: 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα των δύο επερχόμενων ταινιών του Knives Out franchise (Το Glass Onion και το Knives Out 3) σε ένα mega-deal ύψους $450 εκατομμυρίων. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα συγκεκριμένα στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι. Δόθηκε επίσης και μια σύντομη σύνοψη του Glass Onion: 

Στη συνέχεια του Knives Out του Rian Johnson, ο ντετέκτιβ Benoit Blanc ταξιδεύει στην Ελλάδα για να ανακαλύψει ένα νέο μυστήριο που περιλαμβάνει ένα ολόκληρο cast πολύχρωμων υπόπτων. 

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2022 μόνο στο Netflix.