Η πλοκή του Insidious 5 αποκαλύφθηκε – Γνωρίστε το cast της ταινίας

Θα κάνετε όμως υπομονή μέχρι τον Ιούλιο του 2023
07 Αυγούστου 2022 18:18
Η πλοκή του Insidious 5 αποκαλύφθηκε – Γνωρίστε το cast της ταινίας

Όπως μάθαμε πρόσφατα, η Sony Pictures πρόκειται να κυκλοφορήσει το Insidious 5 τον Ιούλιο του 2023 και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κι άλλες νέες πληροφορίες.

Αυτές οι πληροφορίες αφορούν το cast που θα απαρτίζει την ταινία, καθώς όπως έγινε γνωστό, στο φιλμ θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Patrick Wilson, Rose Byrne, Sinclair Daniel, Peter Dager, Hiam Abbass, Ty Simpkins και AJ Dyer. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Scott Teems και Leigh Whannell, ενώ όπως ξέρουμε εδώ και καιρό, ο Wilson πρόκειται να βρίσκεται και στη σκηνοθετική καρέκλα.

Μερικές πληροφορίες για την ταινία:

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο.

Ο Patrick Wilson, είχε δηλώσει πρόσφατα τα εξής:

Είναι κάτι με το οποίο είμαι πολύ παθιασμένος. Έχουμε δουλέψει πολύ με τον Scott Teems, τον συγγραφέα. Επίσης, ο Leigh Whannell βοήθησε πάρα πολύ στο project και φυσικά η Blumhouse που έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία.

Έχω κάνει πολλά πράγματα μαζί τους, οπότε δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που θα κάνω το σκηνοθετικό μου ντεμπούτο με το Insidious 5 και με αυτή την ομάδα ανθρώπων.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Insidious είναι το δεύτερο μεγαλύτερο franchise τρόμου που δημιουργήθηκε από τον James Wan και τον Leigh Whannell, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο παρελθόν στο Saw του 2004.

Το αγαπητό franchise επιστρέφει με την 5η ταινία του, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2023.