Ημερομηνία πρεμιέρας για το “Garfield” με τον Chris Pratt

Από το δίδυμο που μας χάρισε το The Emperor's New Groove της Disney
04 Αυγούστου 2022 17:44
Ημερομηνία πρεμιέρας για το “Garfield” με τον Chris Pratt

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Sony Pictures σε συνεργασία με την Alcon Entertainment ετοιμάζουν μία ολοκαίνουργια animated ταινία του Garfield. Ο λαίμαργος γάτος θα επιστρέψει στους κινηματογράφους με τη φωνή του Chris Pratt και πλέον ξέρουμε πότε ακριβώς θα γίνει αυτό.

Συγκεκριμένα, η Sony Pictures μόλις επιβεβαίωσε ότι το Garfield θα παίξει στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο του 2024. Μάλιστα, σε αυτό το φιλμ, τη φωνή του να δώσει και ο Samuel L. Jackson, ο οποίος θα παίξει ένα ολοκαίνουργιο χαρακτήρα, τον Vic πατέρα του Garfield.

Στην παραγωγή επίσης βρίσκονται αξιόλογα ονόματα όπως ο υποψήφιος για Όσκαρ, David Reynolds του "Finding Nemo" στο σενάριο και ο Mark Dindal (Chicken Little) στη σκηνοθεσία. Το δίδυμο αυτό παλαιότερα μας χάρισε το The Emperor's New Groove της Disney.

Chris Pratt: Μετά τον Super Mario θα κάνει και τη φωνή του Garfield - Το internet γλεντάει με memes

Για την ιστορία, ο Garfield έχει εμφανιστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη με το υβρίδιο live-action/κινουμένων σχεδίων φιλμ "Garfield" το 2004 και το sequel του, "Garfield: A Tail of Two Kitties" στις οποίες ο Bill Murray δάνειζε τη φωνή του στον πρωταγωνιστή.

Το Garfield θα κάνει ντεμπούτο στους κινηματογράφους στις 16 Φεβρουαρίου 2024. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.