Τι γίνεται με το The Flash του Ezra Miller μετά την ακύρωση της ταινίας "Batgirl";

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Andy Muschietti απαντά
04 Αυγούστου 2022 15:48
Τι γίνεται με το The Flash του Ezra Miller μετά την ακύρωση της ταινίας "Batgirl";

Υπάρχει ο φόβος ανάμεσα στους fans της DC πως μετά την ακύρωση της "Batgirl", μιας ταινίας που ήταν σχεδόν ολοκληρωμένη και κόστισε $90 εκατ. στη Warner Bros., πως κι άλλες ταινίες του DCEU θα ακολουθήσουν την ίδια μοίρα. 

Ειδικά το πιο επίφοβο project είναι το The Flash, το οποίο κυριολεκτικά έχει περάσει από χίλια κύματα, κυρίως λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του πρωταγωνιστή της ταινίας, Ezra Miller, ο οποίος έχει κατηγορηθεί πως είχε συμπεριφερθεί ανάρμοστα σε ένα 12χρονο παιδί και την οικογένειά του. Επίσης είχαν ακουστεί φήμες ότι η DC ξεκόβει από τον Miller, με το The Flash να είναι η τελευταία του ταινία στο DCEU. 

Το τοπίο ήρθε να ξεκαθαρίσει ο σκηνοθέτης και παραγωγός του The Flash, Andy Muschietti, μέσα από το Instagram. Σε επικοινωνία που είχε το @TheFlashFilmNews με τον Muschietti μέσω DMs στο Instagram, ο σκηνοθέτης διαβεβαίωσε πως όλα είναι καλά με το "Flash".

Ωστόσο, το πανάκριβο budget της ταινίας λέγεται πως είναι ένας από τους λόγους που η DC θα το κυκλοφορήσει τελικά στις αίθουσες κανονικά. Πηγές λένε ότι έφτασε γύρω στα $200 εκατ. ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι άγγιξε το ιλιγγιώδες ποσό των $300 εκατομμυρίων δολαρίων

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2023