Πέθανε η Pat Carroll που έγινε γνωστή ως φωνή της Ούρσουλα στη “Μικρή Γοργόνα”

Σε ηλικία 95 ετών
01 Αυγούστου 2022 14:54
Πέθανε η Pat Carroll που έγινε γνωστή ως φωνή της Ούρσουλα στη “Μικρή Γοργόνα”

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία δυσάρεστη είδηση σήμερα, που αναφέρει ότι η Pat Carroll, που έγινε ευρέως γνωστή στη “Μικρή Γοργόνα” της Disney, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 95 ετών. Η Carroll βρισκόταν στο αγγλικό voice cast του “The Little Mermaid” και η καριέρα της μετρούσε πάνω από 70 χρόνια.

Την είδηση του θανάτου της 95χρονης ηθοποιού επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της, Derek Maki, ο οποίος είπε στο Variety ότι η Carroll πέθανε με την καλύτερή της φίλη στο πλευρό της, στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης, ενώ ανάρρωνε από πνευμονία.

Εκείνη, εκτός από την Ούρσουλα, είχε παίξει και σε δεκάδες άλλα projects όπως είναι τα "The Danny Thomas Show", "The Mickey Rooney Show," "The Red Skelton Hour", "Getting Together", "Busting Loose", "Galaxy High School", "Too Close for Comfort", "Foofur", "She's the Sheriff" και άλλα.

Γεννημένη στις 5 Μαΐου 1927 στο Shreveport, La., η οικογένεια της Patricia Ann Carroll μετακόμισε στο Los Angeles όταν ήταν πέντε ετών. Εκεί άρχισε να παίζει σε τοπικές παραγωγές σε νεαρή ηλικία, πριν σπουδάσει στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής και αργότερα καταταγεί στον στρατό των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.