Έρχεται η spin-off ταινία του Creed και θα επικεντρώνεται στον Ivan Drago

Ο Drago είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Rocky IV το 1985
28 Ιουλίου 2022 23:56
Έρχεται η spin-off ταινία του Creed και θα επικεντρώνεται στον Ivan Drago

Μετά τα δύο πρώτα φιλμ του CREED να έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, αλλά και την 3η ταινία στον ορίζοντα, η MGM φαίνεται πως ετοιμάζει και ένα spin-off, το οποίο θα επικεντρώνεται στον “Drago”. Σύμφωνα με το The Wrap, ο Robert Lawton (Sex & Sushi, Crave), πρόκειται να γράψει το σενάριο της νέας ταινίας.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η πλοκή θα επικεντρώνεται ζωή του Ivan Drago, που τον υποδύεται ο Dolph Lundgren, στο Rocky IV του 1985, αλλά και του γιου του Viktor Dragon, του Florian Munteanu, που είδαμε άλλωστε στο CREED 2 του 2018.

Πέρυσι, ο Dolph Lundgren είχε δηλώσει ότι ένα spin-off φιλμ με ονομασία Drago ήταν στα σκαριά, αλλά δεν είχε πει τίποτα περισσότερο. Συγκεκριμένα, είχε πει στο THR τα εξής:

Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι συζητούν για τη δημιουργία ενός spin-off φιλμ του Drago με την MGM.

Μερικές πληροφορίες για το Creed 3:

O Jonathan Majors θα παίξει τον αντίπαλο του Adonis Creed στο ρινγκ. Πρόκειται για τον ηθοποιό που εμφανίστηκε ως Kang στο "Loki" και θα επανεμφανιστεί στο MCU μέσα από το "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", ενώ πρωταγωνίστησε στη σειρά "Lovecraft Country" και το "Da 5 Bloods" του Spike Lee.

Μέχρι να επιβεβαιωθεί η ταινία του Drago καλό θα ήταν να τα λάβετε όλα με κάθε επιφύλαξη. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholis.com.