O Chris Rock απαντά στο χαστούκι του Will Smith: "Δεν είμαι θύμα"

Ο γνωστός ηθοποιός και κωμικός έδωσε τη δική του απάντηση μήνες μετά το περιστατικό των Oscars 2022
27 Ιουλίου 2022 21:01
O Chris Rock απαντά στο χαστούκι του Will Smith: "Δεν είμαι θύμα"

Είναι πλέον λίγο πολύ γνωστό το περιστατικό με το περιβόητο χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock σε ζωντανή μετάδοση στα φετινά βραβεία Oscars. Τώρα ο γνωστός ηθοποιός και κωμικός, που πραγματοποιεί την stand-up περιοδεία πλαί στον Kevin Hart, απάντησε στο χαστούκι του Smith με τον δικό του τρόπο. 

Κατά τη διάρκεια μιας παράστασής του, ο 57χρονος Κρις Ροκ έσπασε τη σιωπή του και εκτός του ότι έφερε μια κατσίκα στη σκηνή που τη σύστησε ως Will Smith, είπε τα εξής: 

όποιος λέει ότι οι λέξεις πονάνε προφανώς ποτέ δεν τον έχουν ρίξει γροθιά στο πρόσωπο. 

Σε μια άλλη του παράσταση στο New Jersey, ο Rock μίλησε ξανά για το θύμα και έφερε στη σκηνή μάλιστα μια κατσίκα που την σύστησε στον κόσμο ως "Will Smith". Επίσης, εξήγησε καλύτερα τα προηγούμενα λεγόμενά του επί του θέματος λέγοντας: 

Δεν είμαι κάποιο θύμα ρε. Ναι, η μπάτσα πόνεσε φοβερά, αλλά το αντιμετώπισα, το ξετίναξα από πάνω μου και πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα. Δεν πάω στο νοσοκομείο για ένα κοψιματάκι. 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Chris Rock αναφέρθηκε στο θέμα εκτενώς, ύστερα από το χαστούκι που δέχθηκε από τον Will Smith. Ο Rock είχε πει ένα αστείο προς τη σύζυγο του Will Smith, τη Jada Pinkett Smith, η οποία δεν το πήρε καθόλου στην πλάκα. Τότε ο Smith σηκώθηκε, τον χαστούκισε σε ζωντανή μετάδοση και όταν έκατσε του είπε μάλιστα "μην ξαναβάλεις στο στόμα σου τη γυναίκα μου". 

Το περιστατικό που αμαύρωσε την λαμπερή βραδιά των Oscars 2022 δεν άφησε ατιμώρητο η Ακαδημία, καθώς ανακοίνωσε τη διαγραφή του από κάθε δραστηριότητά της για τα επόμενα 10 χρόνια.