Marvel: Πώς οι πρόσφατες post-credits σκηνές του MCU συνδέονται με τα Avengers 5 και 6;

Όλα οδηγούν στο "Secret Wars" αλλά ο Kevin Feige γνωρίζει τον τρόπο
25 Ιουλίου 2022 21:29
Marvel: Πώς οι πρόσφατες post-credits σκηνές του MCU συνδέονται με τα Avengers 5 και 6;

Η φετινή San Diego Comic-Con 2022 επιφύλασσε τεράστια νέα για το μέλλον του MCU καθώς μάθαμε επιτέλους ποια θα είναι τα Avengers 5 και 6, το Multiverse Saga που διανύουμε ήδη και θα ολοκληρωθεί στο Phase 6.

To αφεντικό της Marvel Studios όμως γνωρίζει πολλά παραπάνω από εμάς και το Comicbook προσπάθησε να του αποσπάσει πληροφορίες. Μιλώντας στο μέσο ο Kevin Feige μπόρεσε να μιλήσει για τις post-credits σκηνές των μέχρι τώρα ταινιών αλλά και πως οι μελλοντικές θα συνδέονται -και κάποιες όχι- με τα Avengers: Secret Wars και Avengers: The Kang Dynasty

Αυτό που κρατάμε από τα λόγια είναι πως δε θα έχουν όλες οι post-credits σκηνές αφηγηματικούς συνδέσμους με το ευρύτερο MCU και πως οδηγούμαστε στο τεράστιο γεγονός του Secret Wars: 

Η αλήθεια είναι πως ποτέ οι post-credits σκηνές δεν αφορούσαν όλες το μέλλον. Σε άλλες έτρωγαν shwarma, ο Captain America μας μάθαινε να κάνουμε υπομονή. Κάποιες φορές περιμένεις για κάτι και δεν το αξίζει, οπότε έχει πλάκα για εμάς. Δε θέλουμε όλες αυτές οι σκηνές να έχουν ίδια αίσθηση. Επομένως κάποιες θα συνδέονται και κάποιες όχι. Κάποιες ταινίες και σειρές θα συνδέονται και κάποιες όχι...Πολλά από τα όσα κάνουμε χτίζουν μια ευρύτερη ιστορία προφανώς με τα The Kang Dynasty και το Multiverse Saga και ελπίζω ο κόσμος να μείνει για το ταξίδι. 

Σχετικά με το πρόγραμμα του Phase 5 του MCU μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ

To Avengers: The Kang Dynasty θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Μαΐου του 2025 και το Avengers: Secret Wars στις 7 Νοέμβριου του 2025.