Χωρίς τα αδέρφια Russo οι επόμενες ταινίες των Avengers (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Kevin Feige μίλησε για τα αδέρφια Russo
24 Ιουλίου 2022 18:29
Χωρίς τα αδέρφια Russo οι επόμενες ταινίες των Avengers (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί τα Avengers: Infinity War και Endgame να ήταν τα “dream projects” των Joe και Anthony Russo, αλλά όπως όλα δείχνουν, τα δύο αδέρφια δε θα σκηνοθετήσουν τις επόμενες δύο Avengers ταινίες. Πριν λίγες ώρες, η Marvel, κατά τη διάρκεια της Comic-Con 2022 αποκάλυψε τα Avengers: The Kang Dynasty και Avengers: Secret Wars και θα ενταχθούν φυσικά στο τεράστιο MCU.

Όμως, όπλα φαίνεται, οι Russo Brothers δε θα καθίσουν εδώ στη σκηνοθετική καρέκλα. Αυτή η δήλωση ήρθε διά στόματος Kevin Feige των Marvel Studios, ο οποίος μιλώντας στο Deadline ερωτήθηκε αν τα αδέρφια Russo θα σκηνοθετήσουν τα επόμενα δύο φιλμ. Εκείνος, ωστόσο, έδωσε αρνητική απάντηση.

Όχι, τα αδέρφια Russo δε συνδέονται με τις νέες Avengers ταινίες. Τους αγαπάμε και μας αγαπάνε και αυτοί πολύ. Θέλουμε να βρούμε κάτι να κάνουμε μαζί και πάλι, αλλά δεν είναι αυτές οι ταινίες.

Τα αδέρφια Russo έχουν ερωτηθεί πολλές φορές στο παρελθόν αν πρόκειται να σκηνοθετήσουν κάποια νέα ταινία στο MCU, αλλά πότε δεν επιβεβαίωναν τίποτα. Πρόσφατα, μίλησαν για την αγάπη τους για το Secret Wars και αποκάλυψαν ότι ήταν μία σειρά που λάτρευαν μικροί. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ή ποιοι θα σκηνοθετήσουν τα νέα Avengers.

Πριν λίγες ώρες είδαμε το πρώτο συγκινητικό trailer του Black Panther 2, μάθαμε ότι έρχονται δύο Avengers ταινίες για το Phase 6, καθώς και 12 ακόμη σειρές και ταινίες που θα δούμε στο Phase 5 του MCU.