Shazam! Fury of the Gods – Στο πρώτο trailer ο Zachary Levi παλεύει με έναν δράκο

Ενώ αμφισβητεί τις ικανότητές του
24 Ιουλίου 2022 11:12
Shazam! Fury of the Gods – Στο πρώτο trailer ο Zachary Levi παλεύει με έναν δράκο

Πιστή στην υπόσχεση της, πέρα από το νέο υλικό που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας για το Black Adam, κατά τη διάρκεια της San Diego Comic-Con 2022 η DC κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer για το sequel του Shazam!

Με τίτλο Shazam! Fury of the Gods, η συνέχεια του φαίνεται να ακολουθεί το ίδιο μοτίβο, υιοθετώντας έναν πιο ανάλαφρο τόνο σε σχέση με τα πρώτα projects του DCEU. Στο πρώτο του trailer βλέπουμε τον κεντρικό πρωταγωνιστή, Billy Batson, να αμφισβητεί τις ικανότητές ως υπερήρωας, συγκρίνοντας τον εαυτό του με τα διάφορα μέλη της Justice League. Φυσικά, το χιούμορ είναι άφθονο, ενώ δε λείπει και η καταιγιστική δράση, με τον Shazam να μην είναι πλέον μόνος του, αφού έχει στο πλευρό του «την οικογένειά του», για την οποία και θα πρέπει να παλέψει.

Για την ιστορία, το trailer ντύνει μουσικά το ‘Business’ του Eminem.

Δείτε το πρώτο trailer του Shazam! Fury of the Gods

Στην επερχόμενη ταινία θα δούμε την επιστροφή του Asher Angel στο ρόλο του Billy Batson και του Zachary Levi ως το alter ego του, τον υπερήρωα Shazam. Ο Jack Dylan Grazer θα επιστρέψει επίσης ως Freddy Freeman, με τον Adam Brody να επιστρέφει ως η ενήλικη μορφή του υπερήρωα. Η Faithe Herman επιστρέφει επίσης ως Darla Dudley, με την Meagan Good να αναλαμβάνει την ενήλικη βερσιόν της, την ηρωίδια Darla. Ομοίως, θα δούμε τον Ian Chen να επιστρέφει ως Eugene Choi και τον Ross Butler να επιστρέφει για να αναλάβει την ενήλικη μορφή του ως υπερήρωας. Ο Jovan Armand θα υποδυθεί επίσης τον Pedro Peña, με τον D. J. Cotrona να υποδύεται τον ενήλικο σούπερ ήρωά του. Επιπλέον, η Grace Fulton επιστρέφει ως Mary Bromfield. Η Marta Milans και ο Cooper Andrews θα υποδυθούν τους θετούς γονείς του Billy και των αδελφών του. Τέλος, οι Djimon Hounsou, Rachel Zegler, Helen Mirren και Lucy Liu θα εμφανιστούν επίσης στην ταινία.

Το Shazam! Fury of the Gods αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο του 2022.