Νέα ματιά στο Black Adam του Dwayne Johnson (ΦΩΤΟ)

Αύριο θα έχει και πάνελ η ταινία στην Comic-Con
22 Ιουλίου 2022 17:50
Νέα ματιά στο Black Adam του Dwayne Johnson (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφόρησαν καινούργιες φωτογραφίες από το Black Adam της DC με τον Dwayne Johnson, στις οποίες παίρνουμε μια νέα ματιά από τον αντιήρωα. Οι εικόνες ήρθαν στη δημοσιότητα κατά τη το Den of Geek και μάθαμε ότι η ταινία θα έχει παρουσία στο Hall H του San Diego Comic-Con αύριο, Σάββατο.

Το Black Adam σηματοδοτεί και το ντεμπούτο του Justice of Society of America για τη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για μία ομάδα υπερηρώων που αποτελείται από τους Hawkman, Dr. Fate, Cyclone και Atom Smasher. Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση να δούμε και spin-offs με αυτούς τους χαρακτήρες, μιας και ο παραγωγός της ταινίας, ο Hiram Garcia είχε πει ότι αυτή η ομάδα σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το DCEU.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που περιλαμβάνει τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan. Μαζί τους οι: Uli Latukefu, Marwan Kenzari, Mohammed Amer, James Cusati-Moyer, και Bodhi Sabongui.

Το Black Adam είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου 2022.