Το πρώτο trailer του Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves κυκλοφόρησε!

Έρχεται τον Μάρτιο στους κινηματογράφους
21 Ιουλίου 2022 23:29
Το πρώτο trailer του Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves κυκλοφόρησε!

Η Paramount Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την ταινία Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Το παιχνίδι της Hasbro θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη, με ένα απίθανο cast που θα απαρτίζεται από τους Chris Pine (Star Trek, Hell or High Water), Michelle Rodriguez (Avatar, Fast and Furious), Rege-Jean Page (Bridgerton), Justice Smith (Pokemon: Detective Pikachu), Hugh Grant (About A Boy, Love Actually) και Sophia Lillis (It).

Η πεντάδα των Pine, Rodriguez, Page, Lillis και Smith, είναι ληστές που βοηθούν κατά λάθος έναν κόκκινο μάγο από το Tay να αποκτήσει ένα relic και μετά αποφασίζουν να το πάρουν πίσω. Ο Jonathan Goldstein μαζί με τον John Francis Daley έχουν αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας, που στο παρελθόν δούλεψαν στα σενάρια των "Horrible Bosses" και "Spider-Man: Homecoming". Επίσης, ο Jeremy Latcham βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με το στούντιο του eOne μαζί με τον Brian Goldner της Hasbro.

Το πρώτο trailer της ταινίας δείχνει (μάλλον) όπως το φανταζόσασταν και βλέπουμε μεταξύ άλλων γνωστούς εχθρούς από το DnD όπως mimic, μαύρο δράκο και άλλα τέρατα.

Το Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023.