Φήμη: Ο Henry Cavill θα είναι στην Comic-Con για να μιλήσει για το μέλλον του Superman

Μιας και η DC ετοιμάζει μεγάλη παρουσία στο San Diego
21 Ιουλίου 2022 16:02
Φήμη: Ο Henry Cavill θα είναι στην Comic-Con για να μιλήσει για το μέλλον του Superman

Η φετινή Comic-Con θα είναι μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, όχι μόνο λόγω του ότι εξαιτίας της πανδημίας δεν διεξάχθηκε δια ζώσης, αλλά γιατί τόσο η DC όσο και η Marvel θα κατέβουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη. 

Ωστόσο ανάμεσα στις καυτές φήμες που ακούγονται τις τελευταίες ώρες και μεταδίδει το έγκυρο Deadline, λένε ότι ο Henry Cavill θα δώσει το παρόν στο ειδικό panel της DC στο εμβληματικό Hall H. Εκεί ο Cavill ακούγεται έντονα ότι θα μιλήσει για το μέλλον του ως Superman και ίσως να επιφυλάσσει ανακοινώσεις είτε για κάποια νέα ταινία είτε ένα cameo στο Black Adam!

Άλλωστε η ταινία που πρωταγωνιστεί ο Dwayne "The Rock" Johnson στον ομώνυμο ρόλο είναι το βαρύ χαρτί της DC για το 2022, καθώς θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου. 

Αν και το μέλλον του Cavill ως Superman φάνταζε κάποια στιγμή αβέβαιο, φαίνεται πως οι πρόσφατες αλλαγές στη διοίκηση της Warner Bros. τον φέρνουν ξανά στο προσκήνιο. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Superman είχε πραγματοποιήσει το περίφημο cameo από τους ώμους και κάτω ωστόσο στο Shazam!. 

Μένει να δούμε εάν οι ψίθυροι που ακούγονται έντονα θα επιβεβαιωθούν και θα μάθουμε τι θα γίνει με το μέλλον του Henry Cavill στο ρόλο του Man of Steel, στο panel της DC που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου.

To San Diego Comic-Con 2022 θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 24 Ιουλίου