Μάθαμε πότε θα στοιχειώσει τις αίθουσες το Insidious 5!

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας
20 Ιουλίου 2022 10:19
Μάθαμε πότε θα στοιχειώσει τις αίθουσες το Insidious 5!

Οι horror ταινίες έχουν δει μεγάλη άνοδο την τελευταία δεκαετία και μόλις μάθαμε πότε θα δείτε το Insidious 5 στους κινηματογράφους. Το αγαπητό franchise επιστρέφει με την 5η ταινία του, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2023.

Αυτά είναι καλά νέα για την ταινία, αν αναλογιστεί κανείς ότι δε γνωρίζουμε πολλά γι’ αυτήν, παρά μόνο ότι τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν την άνοιξη. Ο Patrick Wilson, ο οποίος υποδύεται τον Josh Lambert θα επιστρέψει κανονικά στο 5ο κεφάλαιο, το οποίο θα σκηνοθετήσει κιόλας, ενώ στην ταινία θα εμφανιστεί επίσης και ο Ty Simpkins.

Η πλοκή του φιλμ παραμένει άγνωστη, αλλά το μόνο που έχει επιβεβαιωθεί είναι πως θα διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά την αρχική ταινία, με τον Dalton να βρίσκεται πλέον σε Κολλέγιο.

Ο Patrick Wilson, είχε δηλώσει πρόσφατα τα εξής:

Είναι κάτι με το οποίο είμαι πολύ παθιασμένος. Έχουμε δουλέψει πολύ με τον Scott Teems, τον συγγραφέα. Επίσης, ο Leigh Whannell βοήθησε πάρα πολύ στο project και φυσικά η Blumhouse που έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία.

Έχω κάνει πολλά πράγματα μαζί τους, οπότε δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που θα κάνω το σκηνοθετικό μου ντεμπούτο με το Insidious 5 και με αυτή την ομάδα ανθρώπων.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Insidious είναι το δεύτερο μεγαλύτερο franchise τρόμου που δημιουργήθηκε από τον James Wan και τον Leigh Whannell, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο παρελθόν στο Saw του 2004.