Black Panther 2: Δεν επιστρέφει τελικά ένας από τους αστέρες της πρώτης ταινίας

Η οικογένεια της Wakanda χάνει ένα ακόμη σημαντικό μέλος της για το sequel, "Black Panther: Wakanda Forever"
13 Ιουλίου 2022 23:38
Black Panther 2: Δεν επιστρέφει τελικά ένας από τους αστέρες της πρώτης ταινίας

Από το Black Panther: Wakanda Forever, το sequel της άκρως επιτυχημένης ταινίας του MCU του 2018 σε σκηνοθεσία Ryan Coogler, θα λείπει ένα ακόμη μέλος. 

Όπως αποκαλύπτει το Variety, ο Daniel Kaluuya δε θα συμμετέχει στο Black Panther 2, υποδυόμενος τον W'Kabi, καλύτερο φίλο και έμπιστο σύμβουλο του T'Challa. Πώς θα δικαιολογηθεί η απουσία του W'Kabi και φυσικά και του T'Challa του Chadwick Boseman, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2020, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο MCU. 

Πηγές του Variety λένε πως η Marvel Studios είχε ζητήσει από τον Kaluuya να επιστρέψει, αλλά ο γνωστός ηθοποιός είχε ήδη συμφωνήσει για το NOPE, τη νέα horror ταινία του Jordan Peele. 

 

Συντελεστές και ηθοποιοί, έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι το Black Panther: Wakanda Forever θα τιμήσει τη μνήμη του Boseman, ενώ δεν θα γίνει καμία "ανάστασή" του χαρακτήρα μέσω CGI, όπως είχε γίνει για παράδειγμα με τη Leia της Carrie Fisher στο Star Wars: The Rise of Skywalker

Από τα ονόματα που επιστρέφουν σίγουρα για το cast του sequel που σκηνοθετεί και υπογράφει σεναριακά ο Ryan Coogler είναι οι: Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Martin Freeman, και Angela Bassett. 

Επίσης είναι γνωστό πως η Dominique Thorne θα κάνει το ντεμπούτο της ως "Iron Heart" στην ταινία, καθώς πρόκειται για την "διάδοχο" του Iron Man στο MCU, που θα αποκτήσει σύντομα τη δική της ομώνυμη ταινία. Ακόμη έχει επιβεβαιωθεί ότι οι Michaela Coel και Tenoch Huerta (Narcos: Mexico) θα συμμετέχουν στο φιλμ σε άγνωστους ρόλους, αν και για τον τελευταίο φημολογείται ότι θα παίξει τον Namor. 

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο για πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου του 2022.