Tony Sirico: Έφυγε από τη ζωή ο Paulie Walnuts των «Sopranos»

Σε ηλικία 79 ετών
10 Ιουλίου 2022 17:16
Tony Sirico: Έφυγε από τη ζωή ο Paulie Walnuts των «Sopranos»

Ο Tony Sirico έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, όντας ευρύτερα γνωστός για το ρόλο του ως Paulie Walnuts στην πασίγνωστη σειρά "The Sopranos" του HBO. 

Την ανακοίνωση έκανε η οικογένειά του μέσα από το Facebook την περασμένη Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστά τα αίτια του θανάτου του. 

Εκτός από τον γκανγκστερικό του ρόλο, συμμετείχε συχνά σε ταινίες του Γούντι Άλεν. Ο μεγαλύτερος του ρόλος, ωστόσο, ήταν του Paulie Walnuts, του ευγενικού και ενίοτε κωμικού γκάνγκστερ που ήταν πάντοτε πιστός στο αφεντικό του, τον Τόνι Σοπράνο του James Gandolfini. O Sirico ήταν άλλωστε ευγνώμον στον δημιουργό του σόου, David Chase, που τον είχε επιλέξει για αυτόν τον ρόλο. 

Στην καριέρα του υποδυόταν σχεδόν πάντοτε ιταλοαμερικανούς μαφιόζους όπως στο Goodfellas του Martin Scorsese. Συμμετείχε στις ταινίες του Γούντι Άλεν «Σφαίρες πάνω από το Μπρόντγουεϊ» (1994), «Ακαταμάχητη Αφροδίτη» (1995), «Όλοι λένε Σ’Αγαπώ» (1996), «Διαλύοντας τον Χάρι» (1997), «Διασημότητες» (1998) και «Cafe Society» (2016). 

Χάρη στο IMDb.com μαθαίνουμε ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 20 μηνών για οπλοκατοχή στις αρχές των 70s. To cast των Sopranos τίμησε τη μνήμη του ηθοποιού, με τις δικές τους αναρτήσεις στα social media. 

Τόσο η Lorraine Bracco που έπαιξε την Jennifer Melfi, όσο και ο Michael Imperioli τον αποχαιρέτησαν με εγκάρδια μηνύματα στο Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @realmichaelimperioli

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lorraine Bracco (@braccoabroad)