Ο Quentin Tarantino εξυμνεί την Πέππα το Γουρουνάκι - "Μου αρέσει και την παρακολουθώ πάρα πολύ"

Ο πασίγνωστος σκηνοθέτης έγινε μπαμπάς και τα
06 Ιουλίου 2022 23:24
Ο Quentin Tarantino εξυμνεί την Πέππα το Γουρουνάκι - "Μου αρέσει και την παρακολουθώ πάρα πολύ"

Αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα διαβάζαμε, όμως ισχύει πέρα για πέρα. Ο πασίγνωστος σκηνοθέτης Quentin Tarantino, που όλοι τον γνωρίζουμε από ταινίες όπως "Kill Bill", "Pulp Fiction" και "Django Unchained", δηλώνει μεγάλος fan της Πέππα το Γουρουνάκι

Βλέπετε ο Ταραντίνο έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά πατέρας μέσα στο 2022, με τη σύζυγό του Daniella Pick και όσο να'ναι θέλει από τώρα να μυήσει τα παιδιά του στον κόσμο των ταινιών. Μόνο που ο Leo που είναι μόλις 2 χρονών, τον έχει αναγκάσει να βλέπει συνεχώς το γνωστό παιδικό "Πέππα το Γουρουνάκι" (Peppa Pig). 

Την αποκάλυψη αυτή έκανε σε συνέντευξή του στο Empire Magazine όπου δήλωσε ότι βλέπει "πάρα πολύ" Πέππα και πως του αρέσει. Φτάνει μάλιστα σε σημείο να την εξυμνεί: 

Για να σας πω την αλήθεια μου αρέσει η Πέππα το Γουρουνάκι. Την παρακολουθώ πάρα πολύ. Θα τολμήσω να το πω, η Πέππα είναι το καλύτερο εξαγώγιμο προϊόν της Βρετανίας αυτήν την δεκαετία. 

Ο Paddington, ο οποίος επίσης είναι ένα διάσημο "βρετανικό" προϊόν του σινεμά", δεν μετράει τόσο για τον διάσημο σκηνοθέτη, που οι ταινίες του χαρακτηρίζονται για την υπέρμετρη βία τους. Αφού το λέει ο Ταραντίνο, ποιος να έρθει και να του πει το αντίθετο άλλωστε.