The Woman King: Η Viola Davis είναι μια ατρόμητη Αφρικανή πολεμίστρια στη νέα ταινία της (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίζει μαζί με τον John Boyega σε μια ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα
06 Ιουλίου 2022 20:05
The Woman King: Η Viola Davis είναι μια ατρόμητη Αφρικανή πολεμίστρια στη νέα ταινία της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του The Woman King της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ, Viola Davis (Fences) στον ρόλο μιας ατρόμητης Αφρικανής πολεμίστριας. 

Σε σκηνοθεσία και σενάρια της Gina Prince-Bythewood, το The Woman King διηγείται την ιστορία της πιο ατρόμητης και πανίσχυρης γυναίκας πολεμίστριας που είδε ποτέ η αφρικανική ήπειρος. Πλάι της παίζει ο John Boyega (Star Wars: The Rise of Skywalker) και η Lashana Lynch (No Time To Die, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) μαζί με τους Thuso Mbedu, Sheila Atim και Hero Fiennes Tiffin. 

Δείτε trailer του The Woman King: 

Η σύνοψη της ταινίας: 

Το The Woman King διηγείται την απίθανη ιστορία των Agojie, μιας γυναικείας μονάδας επίλεκτων πολεμιστριών που περί το 1800 προστάτευαν το αφρικάνικο βασίλειο του Dahomey, με πυγμή, ορμή και αγριότητα που όμοιά της δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος. Όντας εμπνευσμένη από αληθινά γεγινότα η ταινία ακολουθεί το επικό ταξίδι της στρατηγού Nanisca, η οποία εκπαιδεύει την επόμενη γενιά νεοσύλλεκτων, προετοιμάζοντάς τες για μάχη ενάντια σε έναν εχθρό, που έχει έρθει αποφασισμένος να καταστρέψει τον τρόπο ζωής τους. Για κάποια πράγματα αξίζει να παλέψεις...

Το The Woman King θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους.