Avatar 2: O James Cameron τα βάζει με τη binge κουλτούρα για την διάρκεια του sequel

Πυρ και μανία έγινε ο σκηνοθέτης και δημιουργός του Avatar franchise
05 Ιουλίου 2022 19:10
Avatar 2: O James Cameron τα βάζει με τη binge κουλτούρα για την διάρκεια του sequel

Στη νέα του συνέντευξη στο Empire Magazine, o James Cameron τα έβαλε με την binge κουλτούρα, αποκαλύπτοντας την διάρκεια του Avatar 2

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το Avatar: The Way of Water βρίσκεται στις 3 ώρες διάρκεια αυτή τη στιγμή, καθώς η ταινία παραμένει στο post-production. Ο διάσημος σκηνοθέτης δεν φαίνεται να έχει όρεξη να ακούσει από τα ιντερνετικά trolls, παράπονα για την διάρκεια. Έτσι έριξε τα πυρά του σε όσους κάθονται για 8 ώρες στην τηλεόραση βλέποντας μια σειρά και μετά παραπονιούνται για τη διάρκεια μιας ταινίας στο σινεμά: 

Δε θέλω κανέναν να γκρινιάζει για τη διάρκεια όταν κάθονται και μπιντζάρουν μπροστά στην τηλεόραση για 8 ώρες. Είναι σα να βλέπω μπροστά μου να το γράφουν στις κριτικές: "Η αγωνιώδης τρίωρη ταινία...". Κάντε μου τη χάρη σας παρακαλώ. Έχω δει τα παιδιά μου να παρακολουθούν πέντε ωριαία επεισόδια στη σειρά. Ορίστε ένα καλό κοινωνικό παράδειγμα που πρέπει να δοθεί: είναι εντάξει να σηκωθείτε να πάτε για κατούρημα. 

Για την ιστορία, το πρώτο Avatar ήταν μια μεγάλη σε διάρκεια ταινία, κοντά στις 2 ώρες και 40 λεπτά. Ο Cameron συνέχισε απτόητος να τα λέει έξω από τα δόντια ειδικά όσον αφορά τα trolls και πως το μεγάλο κενό του sequel από την πρώτη ταινία, θα γίνει "καραμέλα" για κάποιους σινεφίλ και τα trolls: 

Τα trolls θα λένε ότι κανείς δε δίνει δεκάρα για το Avatar και πως δε θα θυμούνται τα ονόματα των χαρακτήρων ή τι συνέβη στην ταινία. Και μετά όταν θα δούνε την ταινία θα λένε "Ω εντάξει, με συγχωρείτε, αφήστε να την απολαύσω καθώς το βουλώνω". Οπότε δεν ανησυχώ για όλους αυτούς. 

Στην ίδια συνέντευξη είναι που έκανε την αναπάντεχη παραδοχή πως ίσως να μη σκηνοθετήσει τα τελευταία δύο Avatar της πενταλογίας

Η σύνοψη του Avatar: Way of the Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους. 

Tags: