Πάνω από 2 εκατομμύρια θεατές είδαν το Avatar: The Way of Water στο Disney+ σε λίγες μέρες

Ο κόσμος περίμενε να παρακολουθήσει το sequel και από το σπίτι του
25 Ιουνίου 2023 20:32
Πάνω από 2 εκατομμύρια θεατές είδαν το Avatar: The Way of Water στο Disney+ σε λίγες μέρες

Φαίνεται ότι αρκετός κόσμος περίμενε να παρακολουθήσει και πάλι ή να δει για πρώτη φορά το Avatar: The Way of Water από το σπίτι του, καθώς γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στο Disney+. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Samba TV, πάνω από 2 εκατομμύρια θεατές είδαν το sequel στην streaming υπηρεσία στην Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, το Samba TV λέει ότι 2.6 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν το Avatar: The Way of Water στο Disney+. Αυτός ο μεγάλος αριθμός αφορά μόνο τις πρώτες 5 ημέρες από τη διαθεσιμότητά του. Το sequel έφτασε στην streaming υπηρεσία στις 7 Ιουνίου, οπότε έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε και μάλλον αυτός ο αριθμός έχει ανέβει κι άλλο και ίσως ξεπέρασε τους 3 εκ. θεατές. Επίσης, τα νούμερα του Samba TV αφορούν μόνο την Αμερική και όχι την παγκόσμια διαθεσιμότητά του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samba TV (@sambatv)

Το Avatar: The Way of the Water, όπως είναι ο επίσημος τίτλος του, ξεπέρασε τα $2.3 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο box office, φέρνοντάς το υπερθέαμα της επιστροφής στην Pandora μερικές ανάσες πριν τον προκάτοχό του, αλλά και μέσα στο Top 3 των εμπορικότερων ταινιών όλων των εποχών.

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής: "Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν."

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water παίζει αποκλειστικά στο Disney Plus.