Το Avatar: The Way of Water έρχεται στο Disney Plus και τώρα ξέρουμε πότε!

Επίσημη ανακοίνωση από την Disney
15 Μαΐου 2023 19:38
Το Avatar: The Way of Water έρχεται στο Disney Plus και τώρα ξέρουμε πότε!

Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στα βαθιά και να ταξιδέψετε για άλλη μια φορά στα μαγικά τοπία της Pandora, καθώς μόλις αποκαλύφθηκε πότε θα παίξει το Avatar: The Way of Water στο Disney Plus. Το sequel του James Cameron έπαιξε στους κινηματογράφους τον περασμένο Δεκέμβριο και φαίνεται ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ μέχρι να το απολαύσετε από το σπίτι σας.

Και αυτό γιατί μόλις έγινε γνωστό ότι θα προβληθεί μέσα από την streaming πλατφόρμα της Disney στις 7 Ιουνίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν η έκδοση του Disney Plus θα προσφέρει κάτι παραπάνω (όπως κομμένες σκηνές) από την έκδοση των κινηματογράφων, αλλά αυτό λογικά θα αποκαλυφθεί όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του.

Η επίσημη ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό του Avatar στο Twitter

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής:

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν.

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi και Kate Winslet.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει το sequel του Avatar και θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό, μπορείτε να το κάνετε διαβάζοντας το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Κυριάκος Στεργιάδης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Avatar: The Way of Water είναι η 3η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών, πίσω από τα Avengers: Endgame και το Avatar. Τα έσοδά του στους κινηματογράφους ξεπέρασαν τα 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Avatar: The Way of Water θα καταφθάσει στο Disney Plus στις 7 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.