Barbie: Δείτε βίντεο από την Margot Robbie και τον Ryan Gosling κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει δρομολογηθεί για τον Ιούλιο του 2023
03 Ιουλίου 2022 14:23
Barbie: Δείτε βίντεο από την Margot Robbie και τον Ryan Gosling κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Αυτό τον καιρό η Margot Robbie και ο Ryan Gosling βρίσκονται μαζί για τα γυρίσματα της ταινίας “Barbie”, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2023. Έχουμε δει κατά καιρούς φωτογραφίες από τα γυρίσματα, αλλά τώρα ήρθαν στη δημοσιότητα και μερικά βίντεο που τραβήχτηκαν από διάφορους «παπαράτσι».

Συγκεκριμένα, στο Instagram κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες βίντεο με τους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας. Στο πρώτο βλέπουμε τον Gosling να φωνάζει κατά τη διάρκεια ενός πλάνου, όταν ένας άνθρωπος «χτυπάει» την Margot Robbie από πίσω, με εκείνη να γυρίζει και να τον χαστουκίζει. Σε μια άλλη σκήνη, μάλιστα, η Margot Robbie ως Barbie φοράει πατίνια και βολτάρει στους δρόμους.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Movie Quotes (@moviequotes)

Λέγεται πως η ταινία θα περιλαμβάνει πολλαπλές βερσιόν "Μπάρμπι" και "Κεν" τους οποίους θα υποδύεται το πολυπληθές και γεμάτο αστέρες cast.

Το Barbie σκηνοθετεί η Greta Gerwig των οσκαρικών "Lady Bird" και "Little Women" σε σενάριο του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ, Noah Baumbach (Marriage Story).

Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDb:

Μια κούκλα απομακρύνεται από την “Barbieland” και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών “Barbie”.

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.