Avatar 2: Δείτε τη Na'vi χαρακτήρα της Kate Winslet στο sequel του James Cameron (ΦΩΤΟ)

Winslet και Cameron συνεργάζονται ξανά μαζί μετά από χρόνια για μια θαλάσσια περιπέτεια
01 Ιουλίου 2022 14:25
Avatar 2: Δείτε τη Na'vi χαρακτήρα της Kate Winslet στο sequel του James Cameron (ΦΩΤΟ)

Την τελευταία φορά που συνεργάστηκαν James Cameron και Kate Winslet η ταινία τους με το θαλάσσιο στοιχείο έγραψε ιστορία. Αναφερόμαστε στον "Τιτανικό" φυσικά που αποτελεί την 3η εμπορικότερη ταινία όλων των εποχών στο box office και τώρα μάλλον θέλουν να επαναλάβουν την ιστορία με το Avatar 2, του οποίου το υδάτινο στοιχείο είναι ισχυρό. 

Χάρη στο αφιέρωμα του Empire Magazine για την άκρως αναμενόμενη ταινία, δόθηκε ένα νέο στιγμιότυπο που αποκαλύπτεται η Na'vi χαρακτήρας που θα υποδυθεί η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. 

Ο λόγος για την Ronal μια ατρόμητη και πιστή ηγέτιδα της φυλής ων Metkayina, οι οποίοι κατοικούν στα ρηχά των τεράστιων ωκεανών της Pandora και αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο Avatar: The Way of Water

Μιλώντας για τον χαρακτήρα της η Winslet είπε τα εξής: "Είναι δυνατή. Είναι μια πολεμίστρια. Ακόμη και με τον απόλυτο κίνδυνο να βρίσκεται μπροστά της και με ένα αγέννητο μωρό στην κοιλιά, παλεύει για αυτά που αγαπά. Την οικογένεια και το σπίτι της."

Δείτε το νέο στιγμιότυπο του Avatar 2: 

Η σύνοψη του Avatar: Way of the Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.