Η Elizabeth Olsen αρνήθηκε να δει το Doctor Strange 2 στο σπίτι και είχε το λόγο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Και περιγράφει τι ακριβώς έγινε στην εκπομπή The Tonight Show του Jimmy Fallon
30 Ιουνίου 2022 18:30
Η Elizabeth Olsen αρνήθηκε να δει το Doctor Strange 2 στο σπίτι και είχε το λόγο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα νόμιζε κανείς ότι μέχρι τώρα η Elizabeth Olsen θα είχε παρακολουθήσει το Doctor Strange 2 ύστερα από την μεγάλη επιτυχία του που σημείωσε πάνω από $950 εκατ. στο box office. Όπως η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή The Tonight Show με τον Jimmy Fallon ακόμη δεν είδε το Doctor Strange in the Multiverse of Madness και αυτό επειδή υπάρχει μια ιστορία που κρύβεται πίσω από την υπόθεση.

Ένα κρύωμα που είχε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας απέτρεψε την Scarlet Witch από το να παραβρεθεί και να την παρακολουθήσει με το υπόλοιπο cast. Η Disney από την πλευρά της την έστειλε ένα screener για να την δει με την άνεση στο σπίτι της, ωστόσο αρνήθηκε να το κάνει γιατί την ενοχλούσε το γεγονός πως είχε ένα υδατογράφημα της Disney συνεχώς που την αποσπούσε από την εμπειρία. Όπως είπε η ίδια: 

Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που δεν βλέπουν τις ταινίες τους. Είμαι από αυτούς που μελετάνε κάτι ώστε να το βελτιώσω παρακάτω. Ήμουν όμως κρυωμένη στην πρεμιέρα και δεν μπορούσα να πάω. Οπότε τους ρώτησα αν μπορούν να στείλουν ένα αντίτυπο για να το δω και είχε το όνομά μου πάνω και την ακριβή ώρα που το παρακολουθούσα και δεν ήθελα να τη δω έτσι. 

Είτε το όνομα και την ώρα! Με αποσπούσε τόσο πολύ. 

Δείτε το απόσπασμα: 

Ο Fallon βέβαια της εξήγησε ότι τα screeners προστατεύονται με υδατογραφήματα για λόγους πειρατείας με την Olsen να λέει "Πως μπορείς να το κάνεις αυτό; Και πως το στέλνεις κιόλας; Πως ακόμα το καταγράφεις στον υπολογιστή σου;" μη γνωρίζοντας ότι υπάρχουν πλάγιες πρακτικές αντιγραφής. 

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness των Marvel Studios είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Disney+.