Mr. & Mrs. Smith: Οι Paul Dano και John Turturro προστίθενται στο cast της remake σειράς της Amazon

Το cast του τηλεοπτικού "Κύριος και Κυρία Σμιθ"
30 Ιουνίου 2022 14:57
Mr. & Mrs. Smith: Οι Paul Dano και John Turturro προστίθενται στο cast της remake σειράς της Amazon

Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο πρωταγωνιστικό cast του τηλεοπτικού remake του "Mr. & Mrs. Smith", ο Donald Glover και η Maya Erskine θα είναι το νέο ατίθασο και αχώριστο ζευγάρι εκτελεστών.

Τώρα μέσα από το ρεπορτάζ  του Variety έγιναν γνωστά τρία καινούργια πρόσωπα του cast της σειράς του Amazon Prime Video, όπου τα δύο τουλάχιστον, είναι μεγάλα ονόματα. Πρόκειται για τον Paul Dano που πρόσφατα απολαύσαμε ως Riddler και τον John Turturro (Oh Brother Where Art Though?) που έπαιξε τον Carmine Falcone, επίσης στο "The Batman", καθώς και την Michaela Coel

Οι τρεις τους λέγεται ότι θα εμφανιστούν σε guest ρόλους αν και δεν έγινε γνωστή καμία άλλη πληροφορία. 

Η Coel είναι γνωστή για τους ρόλους της στη μίνι σειρά "Black Earth Rising" του Netflix και το "I May Destroy You" που σκηνοθέτησε η ίδια, ενώ θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία της Marvel, Black Panther: Wakanda Forever. Τον Turturro τον είδαμε επίσης πρόσφατα στη σειρά Severance του Apple TV+. 

Εκτός από αστέρας της σειράς-remake, ο Glover έχει αναλάβει χρέη συνδημιουργού, σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού, έχοντας κλείσει συμφωνία με την Amazon studios. Η Francesca Sloane είναι επίσης συνδημιουργός και showrunner της σειράς "Κύριος και Κυρία Σμιθ". 

Στην ταινία του 2005 που έσπασε τα ταμεία σε σκηνοθεσία Doug Liman, πρωταγωνίστησαν οι Brad Pitt και Angelina Jolie ως ένα ζευγάρι εκτελεστών που ανακαλύπτουν πως οι ανταγωνιστικές εταιρίες που εργάζονται τους έχουν βάλει να αλληλοσκοτωθούν.