Chris Pratt και Millie Bobby Brown θα παίξουν στη νέα ταινία των αδερφών Russo για το Netflix

To The Electric State “βρήκε σπίτι”!
29 Ιουνίου 2022 08:31
Chris Pratt και Millie Bobby Brown θα παίξουν στη νέα ταινία των αδερφών Russo για το Netflix

Μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο διαπραγματεύσεων, η νέα ταινία των Joe και Anthony Russo, θα παίξει στο Netflix. Πρόκειται για την ταινία “The Electric State”, η οποία θα έχει τεράστιο budget και την Millie Bobby Brown του Stranger Things σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, πλάι της θα βρίσκεται και ο Chris Pratt, ο οποίος θα συνεργαστεί για άλλη μια φορά με τα αδέρφια Russo.

Η είδηση αυτή ήρθε από τους ίδιους, κατά τη διάρκεια ενός ειδικού πάνελ για τη νέα τους ταινία “The Gray Man”, με τον Joe Russo να λέει ότι τα γυρίσματα του The Electric State, θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο στην Atlanta. Από την άλλη, ο Anthony Russo πρόσθεσε ότι σε αυτό το φιλμ, θα δουλέψουν «με κάποιους παλιούς φίλους», κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι ίσως δούμε και άλλους "Avengers".

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το project ήταν να το πάρει η Universal Pictures, αλλά το κόστος φαίνεται πως ήταν μεγάλο. Τελικά, ο νέος προϋπολογισμός της ταινίας αγγίζει τα $200 εκατομμύρια, σύμφωνα με πηγές του THR.

Η πλοκή του sci-fi φιλμ διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό μέλλον, όπου άνθρωποι και ρομπότ συνυπάρχουν αρμονικά. Ένα έφηβο κορίτσι συνειδητοποιεί πως το γλυκό, αλλά παράξενο ρομπότ της στάλθηκε από τον χαμένο αδερφό της και έτσι, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να τον βρουν. Ωστόσο, θα αποκαλύψουν μια τεράστια συνομωσία που κρύβεται από πίσω.

Την παραγωγή του φιλμ έχει αναλάβει η εταιρία παραγωγής των αδερφών Russo, AGBO, ενώ και άλλοι μεγάλοι παραγωγοί όπως οι Mike Larocca, Chris Castaldi και Patrick Newall, θα βρίσκονται στο project.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το The Electric State παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.