Hocus Pocus 2: Στο πρώτο trailer οι αδερφές Sanderson επιστρέφουν πιο διαβολικές από ποτέ

Οι Sarah Jessica Parker και Bette Midler σε μαγικές σκανδαλιές στο Disney Plus τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
28 Ιουνίου 2022 18:06
Hocus Pocus 2: Στο πρώτο trailer οι αδερφές Sanderson επιστρέφουν πιο διαβολικές από ποτέ

Μαγείες, σκανδαλιές και σατανικά σχέδια έρχονται στο ελληνικό Disney+ τον Σεπτέμβριο με το Hocus Pocus 2. Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της sequel ταινίας του 1993 που συνεχίζει την ιστορία με τις αδερφές Sanderson. 

Από το πρώτο trailer φαίνεται πως οι τρεις αδελφές μάγισσες από το Σάλεμ τις Winifred, Sarah και Mary που τις υποδύονται ξανά οι Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy. 

Δείτε το teaser trailer του Hocus Pocus 2

Σύμφωνα με την υπόθεση έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που άναψε κανείς τη Μαύρη Φλόγα και ανέστησε τις μάγισσες του 17ου αιώνα, οι οποίες τώρα διψούν για εκδίκηση. Τώρα είναι στα χέρια τριών μαθητών λυκείου να σταματήσουν τις λυσσαλέες μάγισσές από το να σπείρουν τον όλεθρο στο Σάλεμ πριν ξημερώσει η παραμονή του All Hallow. 

Το Hocus Pocus 2 έρχεται σε σενάριο της Jen D'Angelo (Workaholics) και σε σκηνοθεσία της Anne Fletcher (Dumplin'). Η πλοκή θα επικεντρωθεί σε τρεις μαθήτριες γυμνασίου που πρέπει να καταλάβουν πώς να σταματήσουν τις μάγισσες από το να προκαλέσουν χαμό στο Salem την παραμονή του Halloween.

Επίσης, το cast συμπληρώνουν και οι Hannah Waddingham (Ted Lasso, Game of Thrones), Tony Hale (Veep, Arrested Development), Sam Richardson (The Tomorrow War, Good Boys), Juju Brener (Vanquish), Froy Gutierrez (Teen Wolf), Taylor Paige Henderson και Nina Kitchen. Επίσης ο Doug Jones επιστρέφει από την αυθεντική ταινία για να υποδυθεί τον Billy Butcherson.

To Hocus Pocus 2 θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό Disney+ στις 30 Σεπτεμβρίου