Barbie: Η νέα ματιά στους Ryan Gosling και Margot Robbie από το πλατό μυρίζει καλοκαίρι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι κινηματογραφικοί Μπάρμπι και Κεν κάνουν rollerskating στην παραλία
28 Ιουνίου 2022 17:31
Barbie: Η νέα ματιά στους Ryan Gosling και Margot Robbie από το πλατό μυρίζει καλοκαίρι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στάτους φαινομένου έχει αποκτήσει η επερχόμενη κινηματογραφική ταινία της Barbie, της διασημότερης κούκλας όλου του κόσμου, όχι μόνο λόγω του concept όσο και των πρωταγωνιστών της. Αυτόν τον καιρό τα γυρίσματα συνεχίζονται για την ταινία που σκηνοθετεί η Greta Gerwig, με τους Ryan Gosling και Margot Robbie να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. 

Στις νέες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα social media, βλέπουμε το πρωταγωνιστικό δίδυμο που υποδύεται τους Ken και Barbie αντίστοιχα να κάνουν rollerskating σε μια παραλία. Το καλοκαιρινό σκηνικό συμπληρώνουν τα κοστούμια τους που παραπέμπουν στα έντονα νέον φορέματα της σειράς παιχνιδιών "Hot Skatin'" Barbie από τα '90s. 

Η παρουσία των δύο Χολιγουντιανών αστέρων τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών οι οποίοι δεν δίστασαν να απαθανατίσουν τη στιγμή με τα κινητά τους, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Οι φωτογραφίες των Barbie και Ken: 

Δείτε και βίντεο από τα γυρίσματα

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filmthusiast (@filmthusiast)

 

Λέγεται πως η ταινία θα περιλαμβάνει πολλαπλές βερσιόν "Μπάρμπι" και "Κεν" τους οποίους θα υποδύεται το πολυπληθές και γεμάτο αστέρες cast. 

Το Barbie σκηνοθετεί η Greta Gerwig των οσκαρικών "Lady Bird" και "Little Women" σε σενάριο του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ, Noah Baumbach (Marriage Story). 

Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDb:

Μια κούκλα απομακρύνεται από την “Barbieland” και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών “Barbie”.

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu LiuWill Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.