O Brad Pitt είναι έτοιμος για όλα στη νέα ταινία Bullet Train (ΦΩΤΟ)

5 δολοφόνοι βρίσκονται σε ένα τρένο, καθόλου τυχαία…
26 Ιουνίου 2022 09:07
O Brad Pitt είναι έτοιμος για όλα στη νέα ταινία Bullet Train (ΦΩΤΟ)

Το Bullet Train είναι μία από τις πιο αναμενόμενες blockbuster ταινίες του καλοκαιριού και έρχεται από την Sony Pictures στη μεγάλη οθόνη, αυτόν τον Αύγουστο. Μάλιστα, η ταινία πρόκειται να εμφανιστεί και στο Netflix, ύστερα από τη μεγάλη συμφωνία αυτών των δύο.

Ο Brad Pitt είναι ο πρωταγωνιστής του φιλμ και πλέον έχουμε μία καλύτερη ματιά από εκείνον, μέσα από δύο νέες εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το Total Film. Tο Bullet Train βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Kotaro Isaka, όπου πέντε δολοφόνοι βρίσκονται όχι και τόσο τυχαία μαζί στο ίδιο ιαπωνικό τρένο-σφαίρα, όταν αντιλαμβάνονται ότι οι αποστολές του καθένα αλληλοσυνδέονται.

Δείτε τις νέες εικόνες:

H σύνοψη της ταινίας:

Στην ταινία Bullet Train, ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Στο Bullet Train παίζει ένα πολυπληθές και λαμπρό cast αστέρων με τους: Sandra Bullock, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Hiroyuki Sanada, Logan Lerman, Andrew Koji, Masi Oka και τον ράπερ Bad Bunny.

Το Bullet Train καταφθάνει στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Αυγούστου 2022, αλλά δεν γνωρίζουμε προς το παρόν πότε θα το δούμε στο Netflix.