Η Marvel Studios επιστρέφει δυναμικά στην Comic-Con μετά από 3 χρόνια απουσίας

Τι ανακοινώσεις επιφυλάσσουν ο Kevin Feige και το MCU;
25 Ιουνίου 2022 10:29
Η Marvel Studios επιστρέφει δυναμικά στην Comic-Con μετά από 3 χρόνια απουσίας

Η μεγάλη επιστροφή της Marvel Studios στη San Diego Comic-Con είναι γεγονός μετά από τρία ολόκληρα χρόνια απουσίας από το τεράστιο αυτό event της pop κουλτούρας. Την ανακοίνωση έκανε φυσικά ο mastermind του MCU και πρόεδρος της εταιρίας, Kevin Feige σε μια ψηφιακή συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας του Thor: Love & Thunder σε σκηνοθεσία Taika Waititi με τους Chris Hemsworth, Natalie Portman και Christian Bale.

Εκεί όπως φαίνεται θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες ανακοινώσεις για το μέλλον του MCU, όπως μας είχε προϊδεάσει μια εβδομάδα πριν ο επικεφαλής της Marvel Studios, και λογικά θα μάθουμε μερικές πληροφορίες για το Phase 5 του MCU. 

"Θα είμαστε στην Comic-Con τον ερχόμενο μήνα και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μιλήσουμε για το μέλλον." είπε ο Feige χαρακτηριστικά. 

Η Marvel δεν αποκάλυψε τι θα παρουσιάσει ακριβώς και ίσως να μη μιλήσει ακόμα για το μεσοπρόθεσμο μέλλον της αλλά για το βραχυπρόθεσμο στην Comic-Con 2022. Αυτό περιλαμβάνει τα Black Panther: Wakanda Forever (11 Νοεμβρίου), Ant-Man and the Wasp: Quantumania (17 Φεβ. 2023), Guardians of the Galaxy Vol. 3 (5 Μαίου 2023), The Marvels (28 Ιουλίου 2023) και το Blade με τον Mahershala Ali.

Επίσης στα επερχόμενα τηλεοπτικά projects του Disney Plus περιλαμβάνονται τα: I Am Groot (10 Αυγούστου), She-Hulk: Attorney at Law (17 Αυγούστου), The Guardians of the Galaxy Holiday SpecialEchoSecret InvasionAgatha: House of DarknessArmor Wars, Ironheart και X-Men ’97.

To San Diego Comic-Con 2022 θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 24 Ιουλίου. Το Thor: Love & Thunder θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου 2022.