Που βρίσκεται το Sherlock Holmes 3; Ο σκηνοθέτης απαντά

Όλοι θέλουν μια επιστροφή των Robert Downey Jr και Jude Law
21 Ιουνίου 2022 19:34
Που βρίσκεται το Sherlock Holmes 3; Ο σκηνοθέτης απαντά

Πάνω από μια δεκαετία μετά την ανακοίνωση του Sherlock Holmes 3, το threequel ακόμη δεν έχει γυριστεί καν και έχει περάσει από χίλια κύματα στην παραγωγή του. Τον Μάιο του 2018 η Warner Bros. είχε ανακοινώσει ότι η 3η ταινία του Sherlock Holmes με τους Robert Downey Jr. και Jude Law στους ρόλους των Holmes και Watson, θα κυκλοφορούσε το 2020. 

Ένα χρόνο μετά ο Dexter Fletcher των "Rocket Man" και "Bohemian Rhapsody" ανέλαβε τελικά ως σκηνοθέτης αφού ο Guy Ritchie που είχε σκηνοθετήσει με επιτυχία τα πρώτα δύο φιλμ αποχώρησε. Μετά όμως χτύπησε η πανδημία τη πόρτα της 221B Baker Street και όπως φαίνεται τα διέλυσε όλα σε σχεδόν ανεπανόρθωτο βαθμό. 

Το Collider ρώτησε τον σκηνοθέτη της ταινίας για το που βρίσκεται το Sherlock Holmes 3 με τον ίδιο να απαντάει με ειλικρίνεια: 

Η πανδημία το εκτροχίασε. Νομίζω ότι θα γίνει. Πρέπει να γίνει. Δεν γνωρίζω το χρονοδιάγραμμα όμως δυστυχώς αλλά πιστεύω ότι πρέπει. Είναι φανταστικό. Θαρρώ πως έχει να κάνει με το να είναι τα σωστά άτομα στο σωστό σημείο στη σωστή στιγμή. Μας χτύπησε η μοίρα όταν ξέσπασε η πανδημία...Αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει επειδή ήταν φανταστικό. 

Τώρα που το πρόγραμμα του Downey δεν είναι τόσο ασφυκτικά γεμάτο μετά το τέλος της θητείας του ως Iron Man στο MCU ίσως οι ελπίδες να αυξάνονται. Θα τον δούμε μελλοντικά στην ταινία Oppenheimer του Christopher Nolan. 

Ο Jude Law πρωταγωνίστησε ξανά ως Dumbledore στο Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore και θα τον δούμε σύντομα στην ταινία "Firebrand" στο ρόλο του Βασιλιά Ερρίκου του Η' της Αγγλίας. 

Θα ήταν κρίμα να μην ολοκληρωθεί η κινηματογραφική τριλογία των Sherlock Holmes ταινιών, οι οποίες συλλογικά έχουν συγκεντρώσει πάνω από $1 δις στο box office. Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον τηλεοπτικά θα επιστρέψει ο Sherlock Holmes σε δύο τηλεοπτικές σειρές που βρίσκονται στα σκαριά από το HBO Max με τον Robert Downey Jr. σε ρόλο παραγωγού.