Πρώτα gameplay πλάνα από το Sherlock Holmes Chapter One που σας καλεί στο ρόλο του ντετέκτιβ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πλήρες trailer αναμένεται τον επόμενο μήνα
12 Φεβρουαρίου 2021 12:46
Πρώτα gameplay πλάνα από το Sherlock Holmes Chapter One που σας καλεί στο ρόλο του ντετέκτιβ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του ‘Epic Games Store Spring Showcase’, η Frogwares έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο gameplay teaser από το Sherlock Holmes Chapter One, το οποίο «τρέχει» μέσα από την Unreal Engine 4. Στο παιχνίδι, ο παίκτης παίρνει τον έλεγχο του 21χρονου Sherlock, ο οποίος προσπαθεί να εξιχνιάσει το θάνατο της μητέρας του.

Εκτός όμως από αυτή την υπόθεση, στο παιχνίδι υπάρχουν ακόμη πέντε κεντρικές αποστολές, ενώ έγινε γνωστό ότι γενικά θα μπορείτε να ολοκληρώσετε και περισσότερα από 30 secondary missions, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Μάλιστα, οι δημιουργοί γνωστοποίησαν ότι η διάρκεια του τίτλου θα κυμαίνεται γύρω στις 12 έως 15 ώρες, ενώ για να ολοκληρώσετε τα πάντα θα χρειαστείτε περισσότερες από 40 ώρες.

Επιπλέον, θα μπορείτε να εξερευνήσετε και διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν στο νησί όπου διαδραματίζεται το παιχνίδι, με το καθένα να έχει διαφορετική ιστορία, όπως είναι πολλά εγκλήματα που συμβαίνουν. Έτσι, σε περίπτωση που κατηγορήσετε τον λάθος άνθρωπο και αποτύχει η έρευνά σας, η ιστορία θα συνεχιστεί κανονικά, είτε καταφέρατε είτε όχι να ολοκληρώσετε την αποστολή.

Το πλήρες trailer του Sherlock Holmes Chapter One αναμένεται τον Μάρτιο, ενώ το στούντιο δουλεύει πυρετωδώς να φέρει τον τίτλο στο Epic Games Store, στο Steam, στο GOG, αλλά και στις κονσόλες ταυτόχρονα μέσα στη χρονιά.