Το Shudder φέρνει τη φρίκη στην οθόνη σας με αυτό το νοτιοαφρικανικό horror (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούλιο
19 Ιουνίου 2022 19:22
Το Shudder φέρνει τη φρίκη στην οθόνη σας με αυτό το νοτιοαφρικανικό horror (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την πρεμιέρα του στο Toronto International Film Festival, το νέο supernatural horror φιλμ του Shudder πρόκειται να έρθει στις οθόνες σας. Ο λόγος γίνεται για το Good Madam, του οποίου τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Jenna Cato Bass, σε ένα σενάριο που έχει επιμεληθεί η Babalwa Baartman και ετοιμάζεται να προβληθεί μέσα από την υπηρεσία τον επόμενο μήνα.

Στο Good Madam, η Tsidi, μία ανύπαντρη μητέρα, αναγκάζεται να μετακομίσει με την μητέρα της, την Mavis, καθώς και με την οικιακή βοηθό τους. Ωστόσο, η Tsidi προσπαθεί να «γιατρέψει» τις πληγές της οικογένειάς της, αλλά φαίνεται πως ένα φάντασμα αρχίσει να «ανακατεύεται» σε όλη την υπόθεση.

Το Good Madam εξερευνά το γενετικό τραύμα που είναι εγγενές στη νοτιοαφρικανική κουλτούρα, που απλώνεται μέχρι σήμερα, με ανατριχιαστικά αποτελέσματα.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Chumisa Cosa, Nosipho Mtebe, Kamvalethu Jonas Raziya, Sanda Shandu, Khanyiso Kenqa, Sizwe Ginger Lubengu, Siya Sikawuti, Peggy Tunyiswa και Chris Gxalaba.

Το Good Madam θα κάνει πρεμιέρα στο Shudder στις 14 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.