Το “Watcher” είναι το νέο θρίλερ από την σκηνοθέτρια του V/H/S/94 – Δείτε το trailer

Τον Ιούνιο στους κινηματογράφους
16 Μαρτίου 2022 15:10
Το “Watcher” είναι το νέο θρίλερ από την σκηνοθέτρια του V/H/S/94 – Δείτε το trailer

Η σκηνοθέτρια του V/H/S/94, Chloe Okuno επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια ολοκαίνουργια ταινία που ακούει στο όνομα, “Watcher”. Σε αυτό το φιλμ θέλει να μας διηγηθεί την ιστορία ενός ζευγαριού που μετακομίζει σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι, αν και κάτι παράξενο φαίνεται πως τους καταδιώκει από το διπλανό κτίριο.

Η σύνοψη της ταινίας:

Στο Watcher, η Julia μαζί με τον σύζυγό της μετακομίζουν σε ένα νέο σπίτι στην Ρουμανία, αφού βρήκαν μια νέα δουλειά. Έχοντας εγκαταλείψει πρόσφατα την καριέρα της στην υποκριτική, εκείνη νιώθει μόνη αρκετά συχνά. Η Julia θα νιώσει αρκετά παράξενα όταν μια αόριστη φιγούρα από το διπλανό κτίριο νιώθει ότι την παρακολουθεί. Αυτό συνεχίζεται και σε έναν κινηματογράφο. Θα μπορούσε να είναι ο άγνωστος γείτονάς της ή κάτι άλλο; Εν τω μεταξύ, ένας κατά συρροή δολοφόνος γνωστός και ως “The Spider” καταδιώκει όλη την πόλη.

Πρωταγωνιστούν οι: την Maika Monroe (The Guest, It Follows), Karl Glusman, Burn Gorman και Ciubuciu Bogdan Alexandru. Αξίζει να αναφερθεί, πως το σενάριο έχει αναλάβει ο Zack Ford του “Scar”. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Roy Lee, Steven Schneider, Derek Dauchy, John Finemore, Aaron Kaplan και Mason Novick.

To Watcher θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Ιουνίου. Δείτε το επίσημο teaser trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.