Kung Fu Panda: The Dragon Knight - Δείτε το trailer της επιστροφής του λατρεμένου Πο στο Netflix

Με τον Jack Black στη φωνή του Πο - Πρεμιέρα τον Ιούλιο στο Netflix
16 Ιουνίου 2022 18:25
Kung Fu Panda: The Dragon Knight - Δείτε το trailer της επιστροφής του λατρεμένου Πο στο Netflix

To Netflix κυκλοφόρησε ένα πρώτο trailer για το Kung Fu Panda: The Dragon Knight, τη νέα σειρά του γνωστού franchise της Dreamworks Animation, όπου ο Jack Black επιστρέφει για να δανείσει τη φωνή του στον λατρεμένο Πο.

Η νέα περιπέτεια του ατσούμπαλου πάντα τον φέρνει αντιμέτωπο με ένα ζευγάρι εχθρών που αναζητούν μερικά αρχαία όπλα, με τα οποία θα κατακτήσουν τον κόσμο. Στο πλευρό του όμως θα βρεθεί μια γυναίκα ιππότης, που την υποδύεται η Rita Ora. Στο ελληνικό Netflix θα κυκλοφορήσει και μεταγλωττισμένο για αυτό σας βάλαμε και το σχετικό trailer παρακάτω.

Δείτε το ελληνικό trailer του Kung Fu Panda: Ο Ιππότης Δράκος

Το cast περιλαμβάνει τους James Hong ως Mr. Ping, Chris Geere ως Klaus Dumont, Della Saba ως Veruca Dumont, Rahnuma Panthaky ως Rukhmini, Ed Weeks ως Colin, και Amy Hill ως Pei Pei. 

Η σύνοψη του Kiung Fu Panda: The Dragon Knight: 

Ο Jack Black επιστρέφει στο Kung Fu Panda για τη νέα σειρά Kung Fu Panda: The Dragon Knight. Όταν δύο μυστηριώδεις νυφίτσες βάζουν στο στόχαστρό τους μια συλλογή τεσσάρων μυθικών όπλων, ο Πο θα πρέπει να αφήσει το σπίτι του και να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιπέτεια για τη λύτρωση και τη δικαιοσύνη που θα τον βρει να συμμαχεί με έναν θεότρεο Άγγλο ιππότη ονόματι Wandering Blade. Το αταίριαστο αυτό δίδυμο ξεκινά τη δική του επική περιπέτεια για να βρει πρώτο αυτά τα μαγικά όπλα και να σώσουν τον κόσμο από την καταστροφή -και ίσως μάθουν μερικά πράγματα ο ένας για τον άλλο στην πορεία. 

To Kung Fu Panda: The Dragon Knight θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου μόνο στο Netflix.