Σχεδόν αγνώριστος ο Ryan Gosling ως Ken στην ταινία "Barbie" με την Margot Robbie (ΦΩΤΟ)

Ο live-action Κεν της κινηματογραφικής Μπάρμπι αποκαλύπτεται
15 Ιουνίου 2022 19:42
Σχεδόν αγνώριστος ο Ryan Gosling ως Ken στην ταινία "Barbie" με την Margot Robbie (ΦΩΤΟ)

Η Warner Bros. αποκαλύπτει μια νέα φωτογραφία από την live-action ταινία της Barbie και δίνει μια πρώτη ματιά στον Ken του Ryan Gosling, έχοντας ήδη αποκαλύψει την Margot Robbie ως πρωταγωνίστρια. 

Σχεδόν αγνώριστος, ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός των "La La Land" και "First Man", φιγουράρει με ένα look που πράγματι τον μεταμορφώνει στον κούκλο της Barbie. Με κατάξανθο μαλλί, αέρινη εμφάνιση, τζιν αμάνικο τζάκετ και "Ken" μποξεράκι σίγουρα ο Gosling θα τραβήξει τα βλέμματα. 

Δείτε τον Ryan Gosling ως Κεν στη ταινία Μπάρμπι 

Λέγεται πως η ταινία θα περιλαμβάνει πολλαπλές βερσιόν "Μπάρμπι" και "Κεν" τους οποίους θα υποδύεται το πολυπληθές και γεμάτο αστέρες cast. 

Το Barbie σκηνοθετεί η Greta Gerwig των οσκαρικών "Lady Bird" και "Little Women" σε σενάριο του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ, Noah Baumbach (Marriage Story). 

Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDb:

Μια κούκλα απομακρύνεται από την “Barbieland” και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών “Barbie”.

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.