Ο Vin Diesel λέει ότι έρχεται η ταινία ARK και εμείς πιστεύουμε ότι θα καβαλάει δεινόσαυρους

Γιατί όχι;!
14 Ιουνίου 2022 14:18
Ο Vin Diesel λέει ότι έρχεται η ταινία ARK και εμείς πιστεύουμε ότι θα καβαλάει δεινόσαυρους

Πριν λίγες ημέρες είδαμε ένα νέο teaser βίντεο από το ARK II, το ολοκαίνουργιο παιχνίδι που έρχεται με τον Vin Diesel ως πρωταγωνιστή. Οι fans της σειράς περιμένουν μανιωδώς τη συνέχεια του open world παιχνιδιού και αν είστε από αυτούς, σας έχουμε καλά νέα.

Όπως μεταφέρει ο ίδιος ο Diesel, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, στα σκαριά βρίσκεται και η ταινία του ARK. Ναι, καλά διαβάσατε. Από το πουθενά, ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής του Fast franchise, είπε και επίσημα ότι του ζητήθηκε να φέρει το παιχνίδι στη μεγάλη οθόνη, από το Wildcard στούντιο (ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού). Χωρίς να δίνει, όμως, περισσότερες πληροφορίες, είπε να μείνετε συντονισμένοι.

Το καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι το Ark Survival Evolved. Ο γιός μου με έβαλε στο παιχνίδι πριν από πολλά χρόνια. Τότε, το Wildcard στούντιο και όλοι οι άνθρωποι εκεί μου ζήτησαν να φέρω αυτό το IP στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Αυτό ήταν τιμή μου.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα δείτε όλοι το franchise να ξεδιπλώνεται στη μεγάλη οθόνη. Μείνετε συντονισμένοι!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Μη σας φανεί παράξενο, λοιπόν, να δείτε την ταινία του ARK με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel… Πάντως εμείς σίγουρα θέλουμε να έρθει, αλλά μόνο αν καβαλάει δεινόσαυρους, όπως τον είδαμε να κάνει άλλωστε και από το teaser βίντεο στο ARK II.